Sentrum Tech Apa itu Foci?

Apa itu Foci?

-

[#TechInfoBySentrum] Peranti pintar mini keluaran syarikat U.K dengan keringanan 10 gram untuk membantu mengawal fokus anda. Apa itu Foci?

Apa itu Foci, , Foto Sentrum Tech
Foci, , Foto Sentrum Tech

Apa itu Foci? Foci adalah peranti “Focus Wearable” oleh syarikat Tinylogics yang menggabungkan biometrik kognitif dengan kecerdasan buatan (AI) dan pembelajaran mesin (ML) untuk membantu anda memberi tumpuan yang lebih baik.

Gabungan teknologi itu memperlihatkan pendekatan yang menakutkan namun menarik untuk membantu orang yang mudah terganggu oleh gangguan mental sebagai cara untuk membersihkan kekacauan otak mereka.

Anda boleh menyelesaikan banyak halangan tumpuan manusia. Peranti kecil ini dapat membantu anda mengawal fokus harian anda dengan lebih baik.

Teknologi ini mengesan perubahan emosi yang disebabkan oleh kurangnya tumpuan, tekanan, keletihan, dan keseluruhan aliran kesejahteraan harian. Membuat kawalan lebih baik membantu meningkatkan produktiviti kerja dan perhatian keseluruhan.

Foci akan disambungkan dengan telefon pintar iOS dan android. Harga anggaran RM360 boleh dapatkan dilaman sesawang rasmi Foci (klik disini).

“Features Foci” adalah seperti dibawah:

Features Foci, Foto Fociai
Features Foci, Foto Fociai

Foci akan disambungkan dengan telefon pintar iOS dan android. Boleh dapatkan dilaman sesawang rasmi Foci.

Video tentang Foci:

Video “review” Foci:

Ringkasan dari Sentrum Tech, Foci adalah suatu teknologi yang sangat membantu golongan yang bekerjaya dan pelajar untuk mengawal mental dengan lebih baik dan bermutu.

Nak tau lebih lanjut pasal Foci? Boleh pm kami.

Sumber: TechNewsWorldFociai

#Foci #SentrumTech #TechInfoBySentrum

Jangan lupa support page Sentrum Tech untuk info terkini dan juga content menarik!

Affendy Syafeeq
Affendy Syafeeqhttps://www.instagram.com/affendysyafeeq
Seorang alumni Pengkomputeran Netsentrik yang baru berkecimpung dalam dunia penulisan teknologi.

Latest news

BLAST Premier Spring Finals 2021 bakal bermula pada bulan Jun nanti.

[#CSGO] G2 Esports dan Gambit Esports menjadi 2 pasukan terakhir menyertai kejohanan BLAST Premier Spring Finals 2021 yang dijangka akan berlangsung pada 15 Jun nanti.

Evil Geniuses terlalu handal buat pasukan The Cut.

[#DOTA2] Evil Geniuses tepati ramalan mudah menewaskan pasukan The Cut dalam saingan Liga Div 1 DPC Amerika Utara 2-0 awal pagi tadi.

Paper Rex muncul juara siri kedua Valorant Challengers Stage 2 MY/SG

[#Valorant] Paper Rex muncul juara siri kedua Valorant Challengers Stage 2 MY/SG selepas membenam cabaran rakan senegara dari Singapura, LVR 3-1 di perlawanan akhir.

Team Secret hilang taring, tewas 0-2 kepada Team Nigma.

[#DOTA2] Pasukan terbaik DOTA 2 benua Eropah, Team Secret tewas 0-2 kepada pasukan Team Nigma dalam perlawanan pertama Liga Div 1 DPC Eropah awal pagi tadi.

NAVI tewas kepada Team Spirit dalam perlawanan pembukaan Liga Div 1 DPC CIS.

[#DOTA2] Natus Vincere atau lebih dikenali sebagai NAVI tumbang dalam perlawanan pertama Liga Div 1 DPC CIS kepada pasukan dari Russia, Team Spirit.

Team Vitality tewas mengejut kepada pasukan bukan pilihan, 9Z Team.

[#CSGO] Pasukan handalan Eropah, Team Vitality menerima tamparan hebat apabila tersingkir daripada saingan BLAST Premier Spring Showdown 2021 selepas tewas kepada pasukan bukan pilihan, 9Z Team awal pagi tadi.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you