Home Sentrum Tech Apa itu Foci?

Apa itu Foci?

382
Foci, , Foto Sentrum Tech
Foci, , Foto Sentrum Tech

[#TechInfoBySentrum] Peranti pintar mini keluaran syarikat U.K dengan keringanan 10 gram untuk membantu mengawal fokus anda. Apa itu Foci?

Apa itu Foci, , Foto Sentrum Tech
Foci, , Foto Sentrum Tech

Apa itu Foci? Foci adalah peranti “Focus Wearable” oleh syarikat Tinylogics yang menggabungkan biometrik kognitif dengan kecerdasan buatan (AI) dan pembelajaran mesin (ML) untuk membantu anda memberi tumpuan yang lebih baik.

Gabungan teknologi itu memperlihatkan pendekatan yang menakutkan namun menarik untuk membantu orang yang mudah terganggu oleh gangguan mental sebagai cara untuk membersihkan kekacauan otak mereka.

Anda boleh menyelesaikan banyak halangan tumpuan manusia. Peranti kecil ini dapat membantu anda mengawal fokus harian anda dengan lebih baik.

Teknologi ini mengesan perubahan emosi yang disebabkan oleh kurangnya tumpuan, tekanan, keletihan, dan keseluruhan aliran kesejahteraan harian. Membuat kawalan lebih baik membantu meningkatkan produktiviti kerja dan perhatian keseluruhan.

Foci akan disambungkan dengan telefon pintar iOS dan android. Harga anggaran RM360 boleh dapatkan dilaman sesawang rasmi Foci (klik disini).

“Features Foci” adalah seperti dibawah:

Features Foci, Foto Fociai
Features Foci, Foto Fociai

Foci akan disambungkan dengan telefon pintar iOS dan android. Boleh dapatkan dilaman sesawang rasmi Foci.

Video tentang Foci:

Video “review” Foci:

Ringkasan dari Sentrum Tech, Foci adalah suatu teknologi yang sangat membantu golongan yang bekerjaya dan pelajar untuk mengawal mental dengan lebih baik dan bermutu.

Nak tau lebih lanjut pasal Foci? Boleh pm kami.

Sumber: TechNewsWorldFociai

#Foci #SentrumTech #TechInfoBySentrum

Jangan lupa support page Sentrum Tech untuk info terkini dan juga content menarik!