Sentrum Tech Apa itu Foci?

Apa itu Foci?

-

[#TechInfoBySentrum] Peranti pintar mini keluaran syarikat U.K dengan keringanan 10 gram untuk membantu mengawal fokus anda. Apa itu Foci?

Apa itu Foci, , Foto Sentrum Tech
Foci, , Foto Sentrum Tech

Apa itu Foci? Foci adalah peranti “Focus Wearable” oleh syarikat Tinylogics yang menggabungkan biometrik kognitif dengan kecerdasan buatan (AI) dan pembelajaran mesin (ML) untuk membantu anda memberi tumpuan yang lebih baik.

Gabungan teknologi itu memperlihatkan pendekatan yang menakutkan namun menarik untuk membantu orang yang mudah terganggu oleh gangguan mental sebagai cara untuk membersihkan kekacauan otak mereka.

Anda boleh menyelesaikan banyak halangan tumpuan manusia. Peranti kecil ini dapat membantu anda mengawal fokus harian anda dengan lebih baik.

Teknologi ini mengesan perubahan emosi yang disebabkan oleh kurangnya tumpuan, tekanan, keletihan, dan keseluruhan aliran kesejahteraan harian. Membuat kawalan lebih baik membantu meningkatkan produktiviti kerja dan perhatian keseluruhan.

Foci akan disambungkan dengan telefon pintar iOS dan android. Harga anggaran RM360 boleh dapatkan dilaman sesawang rasmi Foci (klik disini).

“Features Foci” adalah seperti dibawah:

Features Foci, Foto Fociai
Features Foci, Foto Fociai

Foci akan disambungkan dengan telefon pintar iOS dan android. Boleh dapatkan dilaman sesawang rasmi Foci.

Video tentang Foci:

Video “review” Foci:

Ringkasan dari Sentrum Tech, Foci adalah suatu teknologi yang sangat membantu golongan yang bekerjaya dan pelajar untuk mengawal mental dengan lebih baik dan bermutu.

Nak tau lebih lanjut pasal Foci? Boleh pm kami.

Sumber: TechNewsWorldFociai

#Foci #SentrumTech #TechInfoBySentrum

Jangan lupa support page Sentrum Tech untuk info terkini dan juga content menarik!

Affendy Syafeeqhttps://www.instagram.com/affendysyafeeq
Seorang alumni Pengkomputeran Netsentrik yang baru berkecimpung dalam dunia penulisan teknologi.

Latest news

Champions 2022: Leviatan, OpTic dan DRX lepasi peringkat kumpulan.

[#VALORANT] Kejohanan dunia VALORANT Champions 2022 yang berlangsung di kota Istanbul, Turki itu diteruskan dengan 3 pasukan iaitu Leviatan, OpTic Gaming serta DRX sudah melepasi peringkat kumpulan.

OG sapu bersih Team Aster 3-0 untuk muncul juara ESL One Malaysia 2022.

[#DOTA2] Pasukan OG sekali lagi berjaya menjulang trofi keramat ESL apabila mudah menjinakkan Team Aster 3-0 di perlawanan akhir ESL One Malaysia 2022 yang tamat malam semalam.

ESL One Malaysia: OG sertai kelompok 3 pasukan terakhir.

[#DOTA2] OG kembali ke landasan sebenar selepas berjaya menewaskan harapan terakhir Asia Tenggara, FNATIC 2-1 dalam perlawanan yang berakhir malam tadi.

Pasukan T1 satukan semula Ana dan Topson.

[#DOTA2] Gandingan dua kali juara dunia iaitu Topias Taavitsainen (Topson) dan Anathan Pham (Ana) kembali disatukan semula oleh pasukan T1 sebagai persediaan menghadapi pusingan kelayakan The International 2022.

PSG LGD ‘tercekik’ lagi, Team Spirit muncul juara PGL Arlington Major.

[#DOTA2] Team Spirit sekali lagi menjadi ‘kryptonite’ kepada PSG LGD apabila mereka berjaya menundukkan jaguh China itu di perlawanan akhir PGL Arlington Major pada awal pagi semalam.

PSG LGD terus cemerlang di bumi Arlington.

[#DOTA2] Pasukan gergasi China, PSG LGD mara ke peringkat akhir kejohanan major pertama mereka tahun di Arlington selepas menumpaskan Team Spirit 2-0 awal pagi tadi.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you