Sentrum Tech Apa itu Foci?

Apa itu Foci?

-

[#TechInfoBySentrum] Peranti pintar mini keluaran syarikat U.K dengan keringanan 10 gram untuk membantu mengawal fokus anda. Apa itu Foci?

Apa itu Foci, , Foto Sentrum Tech
Foci, , Foto Sentrum Tech

Apa itu Foci? Foci adalah peranti “Focus Wearable” oleh syarikat Tinylogics yang menggabungkan biometrik kognitif dengan kecerdasan buatan (AI) dan pembelajaran mesin (ML) untuk membantu anda memberi tumpuan yang lebih baik.

Gabungan teknologi itu memperlihatkan pendekatan yang menakutkan namun menarik untuk membantu orang yang mudah terganggu oleh gangguan mental sebagai cara untuk membersihkan kekacauan otak mereka.

Anda boleh menyelesaikan banyak halangan tumpuan manusia. Peranti kecil ini dapat membantu anda mengawal fokus harian anda dengan lebih baik.

Teknologi ini mengesan perubahan emosi yang disebabkan oleh kurangnya tumpuan, tekanan, keletihan, dan keseluruhan aliran kesejahteraan harian. Membuat kawalan lebih baik membantu meningkatkan produktiviti kerja dan perhatian keseluruhan.

Foci akan disambungkan dengan telefon pintar iOS dan android. Harga anggaran RM360 boleh dapatkan dilaman sesawang rasmi Foci (klik disini).

“Features Foci” adalah seperti dibawah:

Features Foci, Foto Fociai
Features Foci, Foto Fociai

Foci akan disambungkan dengan telefon pintar iOS dan android. Boleh dapatkan dilaman sesawang rasmi Foci.

Video tentang Foci:

Video “review” Foci:

Ringkasan dari Sentrum Tech, Foci adalah suatu teknologi yang sangat membantu golongan yang bekerjaya dan pelajar untuk mengawal mental dengan lebih baik dan bermutu.

Nak tau lebih lanjut pasal Foci? Boleh pm kami.

Sumber: TechNewsWorldFociai

#Foci #SentrumTech #TechInfoBySentrum

Jangan lupa support page Sentrum Tech untuk info terkini dan juga content menarik!

Affendy Syafeeqhttps://www.instagram.com/affendysyafeeq
Seorang alumni Pengkomputeran Netsentrik yang baru berkecimpung dalam dunia penulisan teknologi.

Latest news

Tundra Esports lepaskan FATA, diganti SAKSA?

Captain dan pemain pos 5 Tundra Esports Adrian "Fata" Trinks dilepaskan dari roster aktif pasukan tersebut, umum pasukan itu secara rasmi semalam.

Leslao dan Supream berpisah dengan Alliance.

[#DOTA2] Pasukan Alliance semakin tertekan dalam persiapan menghadapi cabaran DOTA 2 Pro Circuit (DPC) Divisyen 2 Eropah Barat apabila Ondrej “Supream” Starha dan Rodrigo “Leslao” Santos meninggalkan pasukan.

CEO Team Secret tidak berminat untuk melabur dalam Mobile Legends.

[#ESUKAN] Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Team Secret, John Yao menjelaskan bahawa organisasi tersebut masih belum berminat melabur dalam e-sukan Mobile Legends: Bang Bang (MLBB).

Complexity dan FaZe Clan umum pasukan Valorant terbaru.

[#VALORANT] Dua organisasi e-sukan gergasi Amerika Utara, Complexity dan FaZe Clan umum skuad Valorant terbaru mereka untuk musim ini.

TSM teroka pasaran DOTA 2 bersama Team Undying.

[#DOTA2] TSM atau dahulunya dikenali sebagai Team SoloMid telah hadir ke arena profesional DOTA 2 buat kali yang pertama hasil gabungan bersama Team Undying.

Kerajaan Arab Saudi beli aset ESL Gaming bernilai $1.05 billion USD.

[#ESUKAN] Syarikat permainan, MTG telah bersetuju untuk menjual 100% aset ESL Gaming kepada Savvy Gaming Group yang telah ditaja oleh kerajaan Arab Saudi.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you