GAMING | ESUKAN League of Legends Riot Games dan Netflix bakal mengeluarkan siri animasi League...

Riot Games dan Netflix bakal mengeluarkan siri animasi League of Legends pada hujung tahun ini.

-

[#LeagueOfLegends] Riot Games dengan kerjasama Netflix bakal menayangkan siri animasi League of Legends: Arcane yang akan menemui peminat Oktober tahun ini.

Riot Games dengan kerjasama Netflix bakal menayangkan siri animasi League of Legends: Arcane yang akan menemui peminat Oktober tahun ini.
Riot Games dengan kerjasama Netflix bakal menayangkan siri animasi League of Legends: Arcane yang akan menemui peminat Oktober tahun ini.

Perkara itu diumumkan oleh syarikat penghasilan permainan itu sendiri melalui laman media sosial mereka malam semalam.

League of Legends: Arcane merupakan siri animasi yang diadaptasi daripada permainan bergenre MOBA dengan tajuk yang sama.

Bagi pengetahuan umum, siri animasi ini sepatutnya ditayangkan pada tahun lepas tetapi disebabkan beberapa faktor termasuklah isu pandemic global, tarikh tayangan itu telah ditunda kepada tahun ini.

League of Legends: Arcane berkisarkan kehidupan pasangan ‘champion’ adik-beradik iaitu Jinx dan Vi sebelum mereka mula menyertai peperangan di Land of Runeterra.

Apa yang terjadi mengenai zaman silam mereka? Bagaimana mereka memperoleh senjata dan sertai peperangan tersebut, anda boleh menyaksikan video acah siri animasi ini di saluran Youtube rasmi Riot Games.

Sumber: Netflix Geeked

#LOLArcane #Netflix

Jangan lupa support page SentrumMY untuk info terkini dan juga content menarik!

Faizal Ramlihttps://twitter.com/faizalthefirst
Seorang penduduk bandar Gotham yang berumur suku abad yang gemar menulis dan membaca segala berkaitan e-sukan.

Latest news

Tundra Esports lepaskan FATA, diganti SAKSA?

Captain dan pemain pos 5 Tundra Esports Adrian "Fata" Trinks dilepaskan dari roster aktif pasukan tersebut, umum pasukan itu secara rasmi semalam.

Leslao dan Supream berpisah dengan Alliance.

[#DOTA2] Pasukan Alliance semakin tertekan dalam persiapan menghadapi cabaran DOTA 2 Pro Circuit (DPC) Divisyen 2 Eropah Barat apabila Ondrej “Supream” Starha dan Rodrigo “Leslao” Santos meninggalkan pasukan.

CEO Team Secret tidak berminat untuk melabur dalam Mobile Legends.

[#ESUKAN] Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Team Secret, John Yao menjelaskan bahawa organisasi tersebut masih belum berminat melabur dalam e-sukan Mobile Legends: Bang Bang (MLBB).

Complexity dan FaZe Clan umum pasukan Valorant terbaru.

[#VALORANT] Dua organisasi e-sukan gergasi Amerika Utara, Complexity dan FaZe Clan umum skuad Valorant terbaru mereka untuk musim ini.

TSM teroka pasaran DOTA 2 bersama Team Undying.

[#DOTA2] TSM atau dahulunya dikenali sebagai Team SoloMid telah hadir ke arena profesional DOTA 2 buat kali yang pertama hasil gabungan bersama Team Undying.

Kerajaan Arab Saudi beli aset ESL Gaming bernilai $1.05 billion USD.

[#ESUKAN] Syarikat permainan, MTG telah bersetuju untuk menjual 100% aset ESL Gaming kepada Savvy Gaming Group yang telah ditaja oleh kerajaan Arab Saudi.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you