News Bintang streamer 'Ninja' bertukar arah tinggalkan Twitch

Bintang streamer ‘Ninja’ bertukar arah tinggalkan Twitch

-

[#NEWS] Bintang streamer Ninja bertukar arah tinggalkan Twitch

Ninja atau Tyler “Ninja” Blevins mengumumkan beliau tidak lagi akan ‘Live Stream’ di pentas Twitch TV dan akan berbuat demikian di pentas Mixer.

Pengumuman itu dibuat di laman sosial beliau bersama dengan video rasmi di sidang media olok-olok dimana beliau ditanya oleh pelakon yang dimainkan oleh beliau sendiri.

Mixer merupakan pesaing rapat Twitch yang dimiliki oleh Microsoft. Pengguna Mixer agak jauh ketinggalan kalau dibandingkan dengan Twitch, penonton pula jauh sekali.

Perubahan Ninja ke pentas Mixer mungkin sedikit sebanyak akan mengubah fakta itu kerana Ninja merupakan streamer Twitch yang mempunyai pengikut paling banyak iaitu lebih 14 juta dan juga 30 ribu purata penonton setiap kali stream.

Mixer juga mengucapkan selamat datang kepada Streamer popular itu.

Boleh tekan SINI untuk dapatkan subscription percuma dibulan pertama sebagai promo.

APa pandangan anda? apa punca utama agaknya Ninja meninggalkan pentas Twitch?

Sumber: The Verge
Foto: Ninja

#NinjaXMixer #Mixer #Twitch #Ninja #streamerNews #Streamer #fortnite #tfue #fortnitememes #ps #r #fortniteclips #gaming #faze #memes #fortniteleaks #xbox #fortnitebr #meme #tsm #twitch #fortnitebattleroyale #kawasaki #youtube #zx #epicgames #follow #fortniteps #fortnitecommunity #gamer #myth #battleroyale #fortnitenews

Jangan lupa untuk like page Sentrum.MY untuk info terkini esukan dan juga content yang menarik!

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

Mushi – Yamateh bersatu, Dendi kembali untuk Leipzig Major!

Mushi dan Yamateh tubuh pasukan baru manakala lagenda Dota 2 Dendi kembali bersama pasukan rantai CIS untuk Leipzig Major!

[#LigaFantasiSentrumMY] “Koyak Ke Bang!”

The Chosen One - Yet Again? Berita mengenai pelucutan jawatan Pochettino dan digantikan dengan Mourinho sedikit sebanyak mengejutkan Sentrum....

vtFaded keluar EHOME selepas kalah di Chengdu Major

Pemain negara Cheng "vtFaded" Jia Hao umum keluar dari pasukan EHOME selepas pasukan tersebut kalah di pentas Chengdu Major. 

ESL One Los Angeles, DPC Major ketiga musim baru

ESL One Los Angeles merupakan Dota 2 Major ketiga selepas Leipzig Major yang diumumkan dua hari lepas di oleh ESL Gaming.

MDL Chengdu Major | hari ini bermula peringkat kalah mati!

[#DOTA2] Peringkat kumpulan kalah mati MDL Chengdu Major bermula hari ini.

M1 | EVOS Legends juara dunia Mobile Legends pertama!

Kejohanan dunia Mobile Legends: Bang Bang M1 semalam labuhkan tirai dengan pasukan dari Indonesia EVOS Legends dinobat sebagai juara dunia pertama.

Must read

video

Invictus Gaming Juara Dota Summit 11, kejohanan Minor DPC pertama benam Chaos EC 3-0

Invictus Gaming juara Dota Summit 11 - kejohanan DPC pertama musim baru Dota 2 semalam selepas membenam Chaos EC 3-0 di pentas akhir.
video

SentrumMY At Level Up KL | Hari Ke 2

Kejohanan Dota 2 Predator, Mobile Legends Bang Bang, Pubg Mobile, Fifa20 2v2 anjuran Gamesbond, Magic The Gathering dan banyak lagi guys!

Level Up KL | Konvensyen untuk para gamers!

Majlis Perasmian Level Up KL Biz 2019 hari ini yang diadakan di Connexion Conference & Event Centre, umum pembukaan Larian Studios dan banyak lagi.

TNC Predator bukti rantau SEA bukan calang-calang! | Juara ESL One Hamburg

TNC Predator menjuarai kejohanan ESL One Hamburg semalam selepas kalahkan pasukan underdog rantau CIS Gambit Esports 3-2 didalam siri best of 5.

You might also likeRELATED
Recommended to you