GAMING | ESUKAN Counter Strike: Global Offensive BLAST Premier World Final 2021 akan berlangsung tanpa penonton.

BLAST Premier World Final 2021 akan berlangsung tanpa penonton.

-

[#CSGO] Kejohanan akhir tahun, BLAST Premier World Final 2021 akan berlangsung tanpa kehadiran penonton ekoran penemuan varian COVID-19 yang baru.

Kejohanan akhir tahun, BLAST Premier World Final 2021 akan berlangsung tanpa kehadiran penonton ekoran penemuan varian COVID-19 yang baru.
Kejohanan akhir tahun, BLAST Premier World Final 2021 akan berlangsung tanpa kehadiran penonton ekoran penemuan varian COVID-19 yang baru.

Perkara tersebut disahkan oleh penganjur kejohanan, BLAST yang sebelum ini baru sahaja menamatkan penganjuran BLAST Premier Fall Final 2021 di Royal Arena, Copenhagen.

Sekali lagi ibu negara Denmark itu dipilih sebagai tuan rumah kejohanan dunia yang akan melibatkan hadiah terkumpul berjumlah $1 juta USD bermula dari 14 Disember sehingga 19 Disember dan berlangsung dari studio tertutup.

Hal ini semestinya memberikan khabar dukacita buat para peminat yang sudah menunggu lama untuk kembali merasakan bahang kejohanan antarabangsa secara bersuamuka (LAN event).

Namun begitu, BLAST akan menjanjikan satu pengalaman menonton dari rumah yang maksima kepada penyokong pasukan yang bertanding secara langsung di saluran Twitch rasmi mereka.

8 pasukan terbaik dunia iaitu NAVI, Team Vitality, G2 Esports, Gambit Esports, Heroic, Ninjas in Pyjamas, Astralis dan Team Liquid akan memburu hadiah utama bernilai $500 ribu USD dan sekali gus dinobatkan sebagai juara.

Sumber: BLAST Premier

#BLASTPremier #BLASTWorldFinal

Jangan lupa support page Sentrum.MY untuk info terkini dan juga content menarik!

Faizal Ramlihttps://twitter.com/faizalthefirst
Seorang penduduk bandar Gotham yang berumur suku abad yang gemar menulis dan membaca segala berkaitan e-sukan.

Latest news

BLAST Premier World Final 2021 akan berlangsung tanpa penonton.

[#CSGO] Kejohanan akhir tahun, BLAST Premier World Final 2021 akan berlangsung tanpa kehadiran penonton ekoran penemuan varian COVID-19 yang baru.

VALORANT Champions 2021 bermula malam ini.

[#VALORANT] Kejohanan dunia VALORANT Champions 2021 bermula hari ini dengan 3 perlawanan akan berlangsung yang melibat 6 pasukan terbaik dunia.

DPC: OG cipta kejutan, Tundra Esports menewaskan Alliance.

[#DOTA2] Pasukan muda OG cipta kejutan dalam saingan DPC Eropah selepas berjaya menjinakkan pasukan gergasi, Team Secret 2-0 awal pagi tadi.

Eric Khor letak jawatan selaku pengurus dan pengarah DOTA 2 Fnatic.

[#DOTA2] Selepas lebih 6 tahun berkhidmat bersama Fnatic, akhirnya Eric “ReiNNNN” Khor letak jawatan selaku Pengurus Pasukan dan telah digantikan oleh Paolo Gonzalez “KTM” Bago.

Aui_2000 sertai Tundra Esports sebagai jurulatih pasukan.

[#DOTA2] Bekas juara dunia, Kurtis “Aui_2000” Daniel Ling kini sah menyertai Tundra Esports sebagai jurulatih pasukan bagi menghadapi saingan DPC Eropah musim ini.

BOOM Esports menjuarai Mineski Masters 2021.

[#DOTA2] BOOM Esports laung amaran awal kepada pencabar mereka dalam saingan DPC Asia Tenggara selepas pasukan tersebut menjuarai Mineski Masters yang berakhir semalam.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you