GAMING | ESUKAN Call of Duty COD Mobile: Musim 3 kini boleh dimuat turun!

COD Mobile: Musim 3 kini boleh dimuat turun!

-

[#CODMobile] Berita baik buat peminat COD Mobile dimana kemaskini besar musim 3 kini boleh dimuat turun dan pelbagai mod yang baru ditawarkan!

COD MOBILE SEASON 3 FOTO Activision

Pembangun COD Mobile Activision telah melepaskan nota patch musim ke 3 di laman web mereka hari ini pada hari yang sama pemain boleh muat turun kemaskini terbaru. Kemaskini terbaru kali ini tawar pelbagai perkara menarik termasuk hadiah kosmetik, dua pertambahan map dan banyak isu-isu teknikal yang ditambah baik.

Salah satu kemaskini musim 3 ini adalah Rank Games dimana pemain boleh menerima ganjaran baru seperti senjata asal Black Ops 3 dan kosmetik eksklusif.  Pemain yang menang Rank Games juga akan mendapat paparan luaran dan juga interface kini berubah.

Terdapat dua map baharu iaitu Cage dan juga Scrapyard untuk mod MP dan juga Mod baru Battle Royale untuk mod BR. Mod BR juga tawarkan satu mod baharu iaitu 20v20 dimana pemain akan berentap dengan 20 pasukan dalam satu pasukan didalam tempat yang lebih kecil.

Terdapat pertambahan untuk operator skill iaitu H.I.V.E dimana pemain boleh membunuh musuh dengan menggunakan Trap!Banyak lagi kemaskini baharu dan anda boleh check out disini.

Call of Duty: Mobile Season 3 Update Patch Notes

Sumber: COD Mobile

#COD #CODMobile #Activision #Garena #FPS #BlackOps #ModernWarfare #GhostRecon #SentrumMY

Jangan lupa untuk support page sentrummy untuk lebih info terkini dan content menarik!

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

COD Mobile: Musim 3 kini boleh dimuat turun!

[#CODMobile] Berita baik buat peminat COD Mobile dimana kemaskini besar musim 3 kini boleh dimuat turun dan pelbagai mod yang baru ditawarkan!

Dreamleague Musim 13, Leipzig Major bermula Sabtu ini!

[#Dota2] Major kedua musim baru DPC kini hadir iaitu Dreamleague musim 13, The Leipzig Major.

OG umum sertai Esl One LA, Midone sertai OG?

Juara The International 2 kali berturut-turut - OG umum akan kembali berentap di Major ke tiga iaitu ESL One Los Angeles (LA) , MidOne sebagai StandIn?

NIGMA berjaya layakkan diri ke Leipzig Major – Juara Bukovel Minor

Nigma sebentar tadi menjuarai kejohanan WePlay! Bukovel Minor benam pasukan RNG (Royal Never GiveUp) 3-1 di pentas akhir - layak ke Leipzig Major. 

1917 Review – Perjalanan Epik Seorang Dispatch

Antara movie yang aku anticipate untuk 2020 dan tak mengecewakan. Ni masa perang WW1 antara British vs German. https://www.youtube.com/watch?v=gZjQROMAh_s Jalan cerita...

Liga Fantasi Sentrum : VARDY-READY!

Lagi 2 jam nak deadline guys!!!! Dah takde masa sangat guys!! Straight to the point ok. Minggu ni mengikut...

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you