GAMING | ESUKAN Counter Strike: Global Offensive Complexity rehatkan RUSH, bawa masuk Es3tag.

Complexity rehatkan RUSH, bawa masuk Es3tag.

-

[#CSGO] Pasukan dari Amerika Syarikat, Complexity berjaya mendapatkan khidmat Patrick “es3tag” Hansen selepas kurang daripada sejam menggugurkan William “RUSH” Wierzba daripada skuad utama.

Pasukan dari Amerika Syarikat, Complexity berjaya mendapatkan khidmat Patrick “es3tag” Hansen selepas kurang daripada sejam menggugurkan William “RUSH” Wierzba daripada skuad utama.
Pasukan dari Amerika Syarikat, Complexity berjaya mendapatkan khidmat Patrick “es3tag” Hansen selepas kurang daripada sejam menggugurkan William “RUSH” Wierzba daripada skuad utama.

Pemain berusia 25 tahun kelahiran Denmark itu bakal menyertai pasukan yang diketuai oleh Benjamin “blameF” Bremer secara percuma selepas 4 bulan dilepaskan oleh Cloud 9.

Bekas pemain Heroic dan Astralis itu juga bakal menggantikan RUSH dan ini adalah perubahan kedua yang dibuat oleh Complexity selepas menyingkirkan ketua jurulatih, Jamie “keita” Hall.

“Mata kami sudah lama tertumpu kepada Es3tag dan semestinya beliau ialah seorang pemain yang hebat.

“Usaha yang tinggi serta pengetahuannya yang luas mengenai CS:GO bakal membawa pasukan ke tahap yang lebih tinggi”, kata Ketua Pegawai Eksekutif Complexity, Jason Lake yang teruja dengan kemasukan pemain tersebut.

ESL Pro League 14 yang akan bermula pada 16 Ogos ini bakal menjadi medan ujian pertama buat barisan pemain ini bersama jurulatih terbaru mereka yang akan diumumkan dalam masa yang terdekat.

Sumber: Complexity

#WeAreCOL

Jangan lupa support page SentrumMY untuk info terkini dan juga content menarik!

 

Faizal Ramlihttps://twitter.com/faizalthefirst
Seorang penduduk bandar Gotham yang berumur suku abad yang gemar menulis dan membaca segala berkaitan e-sukan.

Latest news

TI10: PSG LGD jadi pilihan utama, OG intai kejuaraan ketiga.

Kejohanan DOTA 2 The International edisi ke-10 akan membuka tirai petang ini yang bakal menyaksikan 16 pasukan terbaik dunia merebut gelaran juara dunia dengan PSG LGD dijangka menjadi pasukan pilihan utama.

The International 10 kini tanpa penonton, ganti rugi tiket

Valve umum The International 10 diadakan tanpa sebarang penonton di Arena Nationala Bucharest, Romania - ganti rugi tiket yang telah dijual.

BOOM Esports Juara BTS Pro Series 8 SEA

[#Dota2] Boom Esports Juara BTS Pro Series musim 8 rantau SEA selepas mengalahkan pasukan Team SMG 3-2 di pentas akhir sebentar tadi.

Skuad Dota 2 TNC Predator bubar, Mushi kekal?

Seluruh skuad Dota 2 TNC Predator umum bubar di laman sosial mereka namun jurulatih mereka Mushi tiada dalam pengumuman yang sama.

Tanpa skuad penuh, PSGLGD Juara OGA Dota Pit

PSGLGD juara OGA Dota Pit awal pagi tadi tundukkan Team Spirit 3-1 di pentas akhir bersama dengan jurulatih mereka iaitu Xiao8.

Dota 2, PUBG Mobile kini pingat rasmi Sukan Asia ke-19

Dota 2 dan PUBG Mobile antara esukan tersenarai yang akan dipertandingkan secara rasmi di Sukan Asia ke-19 di Hangzhou, China pada September 2022.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you