GAMING | ESUKAN Dota 2 DOTA 2 BattlePass 'Release' Hari ini!

DOTA 2 BattlePass ‘Release’ Hari ini!

-

Penantian satu penyeksaan ! Apa-apa pon, penantian sudah pon berakhir dimana Dota 2 TI 9 Battlepass akhirnya kembali menyinari hari-hari peminat dan juga pemain dota 2.

TI9 BattlePass akan dikeluarkan oleh Dota 2 pada 7 May dimana kenyataan itu diambil dari laman twitter rasmi Dota 2 semalam selepas tamat perlawanan MDL Disneyland diantara Mineski vs Team Empire.

The International 9 BattlePass memang ditunggu-tunggu oleh setiap peminat dan juga pemain Dota 2 kerana ia merupakan tradisi sebelum menjelang nya pertandingan terbesar esports iaitu The International kali ke-9.

BattlePass selalu nya memberikan cabaran-cabaran, skin, hadiah, dan macam-macam lagi kepada pemain dan pemilik ‘account’ dota 2 yang membelinya.

Tema Ti9 BattlePass kali ini ialah “Enchanted Jungle” dan masih mengekalkan trend warna dan pada kali ini ialah warna ungu.

Warna-warna TI BattlPass sebelum ini ialah:

TI1 – Merah
Ti2 – Biru
TI3 – Hijau
TI4 – Ungu
TI5 – Emas
TI6 – Merah
TI7 – Biru
TI8 – Hijau

Waktu rasmi belum lagi diketahui tetapi ramai mengagak bahawa Ia akan dikeluarkan selepas perlawan terakhir MDL Disney mlm ini iaitu kemungkinan Fnatic bertemu dengan Keen Gaming di Lower Backet.

HYPE GUYS!

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

Selepas bersama Ahfu di RNG, kini LaNm kembali bersama Mushi di Keen Gaming

[#DOTA2] LaNm umum sertai Keen Gaming bersama-sama pemain negara Mushi di Keen Gaming tetapi kali ini sebagai jurulatih. 

AVANGAR juara Blast Pro Series Moscow | Bawa pulang lebih RM500,000

[#CSGO] AVANGAR muncul juara Blast Pro Series edisi Moscow semalam selepas menundukkan pasukan lawan forZe dalam siri 2-1.

Adakah Kuroky akan cipta organisasi Dota 2 beliau sendiri?

Pemain Team Liquid semalam umum berpisah dengan organisasi itu namun kedua-dua pihak - Kuroky dan Team Liquid mengatakan masih akan beraksi di musim baru.

TNC Predator lengkap dengan kehadiran Kpii dan March

Selepas pengumuman pelepasan Kuku dan juga Eyyou dari pasukan TNC Predator, pasukan gergasi rantau SEA itu umum kemasukan Kpii dan juga March.

Berakhir Sebuah Era | Pasukan Dota 2 Team Liquid umum berpecah

[#Dota2] Berakhirnya sebuah era apabila pasukan tier 1 Dota 2 Team Liquid umum berpecah sebentar tadi di laman rasmi sosial media mereka.

TNC Predator | KUKU dan Eyyou dilepaskan

[#DOTA2] Kelab esukan gergasi SEA - TNC Predator lepaskan dua pemain DOTA 2 mereka iaitu Carlo "Kuku" Palad dan juga Nico "eyyou" Barcelon.

Must read

AVANGAR juara Blast Pro Series Moscow | Bawa pulang lebih RM500,000

[#CSGO] AVANGAR muncul juara Blast Pro Series edisi Moscow semalam selepas menundukkan pasukan lawan forZe dalam siri 2-1.

Dota Pro Circuit 2019-2020 | Tarikh penting Minor, Major dan pembahagian mata

[#Dota] Valve telah mengemaskini tarikh pertandingan Minor dan juga Major Dota 2 untuk musim baru iaitu Dota Pro Circuit (DPC) 2019-2020.

Astralis Juara Berlin Major | Benam AVANGAR semudah ABC | Bawa pulang lebih RM 2 Juta

[#CSGO][#BerlinMajor] Astralis muncul Juara selepas benam pasukan AVANGAR yang seperti tidak melawan di dalam siri 2-0 dan bawa pulang lebih RM 2 Juta.
video

Berlin Major: Renegades, NRG tersingkir | Astralis vs AVANGAR di Grand Finals

Berlin Major kini sudah sampai ke pusingan terakhir dimana semalam, pasukan Avangar singkirkan Renegades manakala Astralis singkirkan NRG.

You might also likeRELATED
Recommended to you