GAMING | ESUKAN Dota 2 Evil Geniuses terlalu handal buat pasukan The Cut.

Evil Geniuses terlalu handal buat pasukan The Cut.

-

[#DOTA2] Evil Geniuses tepati ramalan mudah menewaskan pasukan The Cut dalam saingan Liga Div 1 DPC Amerika Utara 2-0 awal pagi tadi.

Evil Geniuses tepati ramalan mudah menewaskan pasukan The Cut dalam saingan Liga Div 1 DPC Amerika Utara 2-0 awal pagi tadi.
Evil Geniuses tepati ramalan mudah menewaskan pasukan The Cut dalam saingan Liga Div 1 DPC Amerika Utara 2-0 awal pagi tadi.

Ini merupakan pertemuan pertama buat kedua-dua pasukan sepanjang sejarah penglibatan mereka dalam kancah arena professional DOTA 2 ini.

Nyata Evil Geniuses terlalu handal buat lawan mereka yang baru naik ke liga tersebut pada musim ini.

Abed “Abed” Yusop tiada tandingan di lorong tengah dan dengan mudah menghancurkan lawan beliau seterusnya membantu pasukan mendapatkan mata yang pertama dalam masa hanya 18 minit sahaja.

Memasuki permainan yang kedua, finalis ONE Esports Singapore Major 2021 itu telah membawa masuk Pudge dalam draf mereka untuk diberikan kepada Andreas “Cr1t-“ Nielsen.

Perkara itu tidak disia-siakannya apabila beliau berjaya membuat beberapa ‘hook’ yang menarik sepanjang perlawanan.

Walaupun permainan diheret sehingga minit ke-30, namun The Cut tidak mampu menandinginya dan terpaksa memberikan kemenangan kepada lawan mereka.

Kemenangan mutlak 2-0 ini meletakkan Evil Geniuses di tangga teratas bersama-sama 3 lagi pasukan yang lain iaitu Quincy Crew, 4 Zoomers dan juga Undying.

Liga Div 1 akan berehat hari ini untuk memberikan laluan kepada Liga Div 2 yang sedang berlangsung dan akan bersambung semula pada hari esok.

Sumber: NA DPC League

#DPC2021 #LIVEEVIL #EGWIN

Jangan lupa support page SentrumMY untuk info terkini dan juga content menarik!

Faizal Ramli
Faizal Ramlihttps://twitter.com/faizalthefirst
Seorang rakyat marhaen berumur 24 tahun yang gemar membaca dan menulis artikel berkaitan e-sukan.

Latest news

PPD dilantik sebagai jurulatih baru Alliance.

[#DOTA2] Ikon DOTA 2 Amerika Syarikat yang juga merupakan bekas pemain Evil Geniuses, Peter “PPD” Dager telah ditawarkan sebagai jurulatih percubaan bagi pasukan Alliance.

Riot Games umum kalendar e-sukan bagi separuh kedua tahun 2021.

[#ESUKAN] Riot Games telah menayangkan pratonton kalendar e-sukan mereka menjelang separuh kedua 2021 yang melibatkan Valorant, League of Legends serta League of Legends: Wild Rift.

OG tewas lagi, rekod sempurna Alliance akhirnya lebur.

[#DOTA2] Dua pasukan DOTA 2 Eropah, OG Esports dan Alliance kecundang pada awal pagi tadi dalam aksi Liga Div 1 DPC Eropah Barat.

Riot Games dan Netflix bakal mengeluarkan siri animasi League of Legends pada hujung tahun ini.

[#LeagueOfLegends] Riot Games dengan kerjasama Netflix bakal menayangkan siri animasi League of Legends: Arcane yang akan menemui peminat Oktober tahun ini.

Team Spirit, Virtus Pro terus bersaing di puncak liga.

[#DOTA2] Team Spirit dan Virtus Pro terus bertarung di puncak Liga Div 1 DPC Eropah Timur selepas kedua-dua pasukan meraih kemenangan awal pagi tadi.

Skuad DOTA 2 Todak telah dibubarkan.

[#DOTA2] Organisasi e-sukan tempatan, Todak telah mengumumkan pembubaran skuad DOTA 2 mereka serta-merta semalam.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you