News Gameplay Cyberpunk dipertontonkan, lihat bagaimana Keanu Reeves terlibat

Gameplay Cyberpunk dipertontonkan, lihat bagaimana Keanu Reeves terlibat

-

[#Cyberpunk2077] Pembangun CyberPunk 2077 CD Projekt Red mempertontonkan intipati CyberPunk 2077 yang bakal pemain hadapi apabila game ini di”rilis” April 16 tahun hadapan.

Keanu Reeves sebagai Johnny Silverhand di dalam CyberPunk

Peminat Keanu Reeves juga dapat melihat apa sebenarnya peranan watak Johnny Silverhand di dalam CyberPunk ini, adakah pemain boleh memainkan watak Johnny Silverhand ini atau ia hanyalah peneman pemain diseluruh cerita?

Seperti yang dapat kita lihat didalam video promo ‘gameplay’ yang dipertontonkan oleh CD Projeckt Red ini, Keanu Reeves sebagai Johnny Silverhand hanyalah watak yang akan mendampingi pemain sepanjang cerita. Pemain tidak boleh bermain sebagai Johnny atau mengawal watak tersebut.

Selain daripada itu, kita dapat lihat konsep permainan dimana di tahun 2077, kesilapan pemimpin atau pihak berkuasa untuk kekalkan pelabur punca Pacifica (nama bandar Cyberpunk 2077) menjadi satu tempat yang liar dan tidak terkawal.

Terdapat beberapa kumpulan diperkenalkan seperti The Animals dan Voodo Gang, termasuk juga NetWatch dimana pegawai internet/Cyber yang akan mengawal tingkah laku di laman Cyber.

Pemain juga dikenalkan dengan cara permainan dimana adakah pemain mahu bermain sebagai pakar 1v1 dimana pemain perlu tumpu kepada kekuatan fizikal lebih daripada yang lain, atau pemain boleh bermain sebagai pakar hacker dimana cara permainan pemain lebih kepada strategi hacking daripada kekuatan fizikal.

Lihat video dibawah:

Baca tentang CyberPunk 2077:

Keanu Reeves Will be in ‘Cyberpunk 2077’

Sumber: CyberPunk 2077 Youtube

#KeanuReeves #JohnnySilverhand #CyberPunk2077 #CyberPunk #CDProjektRed #NewGame #PS4 #XboxOne

Jangan lupa untuk like page Sentrum.MY untuk info terkini Gaming dan juga content yang menarik!

 

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

MMR | Valve ubah cara pengiraan, kiraan baru bermula !

Valve umum perubahan besar yang akan dilakukan di kemaskini akan datang dimana lebih fokus kepada pencarian 'Rank Match' dan juga pengiraan MMR. 

5 Pasukan Negara berentap di PMCO SEA FALL SPLIT 2019 Hari Ini

5 pasukan mewakili Malaysia akan bertanding di PMCO SEA FALL SPLIT 2019 bermula hari ini untuk jumlah hadiah lebih RM130,000!

Evil Geniuses | Abed kekal di mid, Ramzes666 kembali ke Offlane

Evil Geniuses umum pertukaran roster baru semalam dimana S4 dan Sumail ucap selamat tinggal, Abed dan Ramzes666 diucap selamat datang. 

Abed dan Ramzes666 pelengkap Evil Geniuses | S4 dan Sumail keluar

Evil Genuises mengumumkan roster baru mereka dengan kedatangan Abed dan juga Ramzes666 bermakna S4 dan juga Sumail tinggalkan EG.

Na’Vi dan VICI umum sertai ONE Dota 2 Singapore World Pro Invitational

One Esports umum 2 lagi kelab esukan Pro Dota 2 akan sertai One Esports Dota 2 Singapore World Pro Invitational iaitu Natus Vincere dan juga VICI Gaming.

Astralis Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz julang piala Starladder Berlin Major sampai tercabut!

Astralis Nicolai 'dev1ce' Reedtz julang piala Starladder Berlin Major sampai tercabut!

Must read

Apex Legends Preseason Invitational | TSM Muncul Juara

[#ApexLegends] TSM kembali muncul juara mengalahkan 19 pasukan terbaik di pentas Apex Legends Preseason Invitational dan bawa pulang lebih RM400,000!

AVANGAR juara Blast Pro Series Moscow | Bawa pulang lebih RM500,000

[#CSGO] AVANGAR muncul juara Blast Pro Series edisi Moscow semalam selepas menundukkan pasukan lawan forZe dalam siri 2-1.

Dota Pro Circuit 2019-2020 | Tarikh penting Minor, Major dan pembahagian mata

[#Dota] Valve telah mengemaskini tarikh pertandingan Minor dan juga Major Dota 2 untuk musim baru iaitu Dota Pro Circuit (DPC) 2019-2020.

Astralis Juara Berlin Major | Benam AVANGAR semudah ABC | Bawa pulang lebih RM 2 Juta

[#CSGO][#BerlinMajor] Astralis muncul Juara selepas benam pasukan AVANGAR yang seperti tidak melawan di dalam siri 2-0 dan bawa pulang lebih RM 2 Juta.

You might also likeRELATED
Recommended to you