Godzilla: King of the Monsters Review – Plain, kosong, tapi..

51

Ok ni take aku untuk Godzilla pulak. Skng Godzilla dah makin powerfull makin byk monster dan makin gemok.

Jalan cerita masih sama mcm movie last. Plain, kosong. Tapiii skng Godzilla ngn monster lawan lagi banyakkkk. Yeah!

Karektor manusia dlm movie ni paling kelaut sekali. Motif depa hanya untuk jadi pencerita kat kita apa monster tu buat. Baik dia upah narrator ja cakap camtu. Sama jgk hero dlm cerita ni semua dia buleh jd, saintis, askar, planner, konsultant, survivor, sar mcm2, askar pun kena dgr ckp dia. Semua tempat monster lawan konfem dia ada. Jemm.

Habaq awai cerita ni semata monster lawan monster. Godzilla hentam dgn lazer berapii level lava tahap 3. Itu saja. Org2 yg ada hnya pembantu utk bwk cerita ke point A to B je utk monster lawan. Plot ke laut. Fan service byk.

Monster semua makin besaq. Godzilla dh makin super saiya. Mengarut sgt saiz monster ngn Godzilla tu. Tp fight scene best walau kadang gegar2 mcm anat jgk. Org tak best. P tgk xyah pkiaq apa, tggu monster lawan ja.

 : Bulehh enjoyy.

Skng aku xleh brain mcm mna King Kong nak lawan nnt. Apa power Kong ada? Xkan baling pokok pisang kut hahaha

#moviereviewmomo #godzillamovie #godzillamy #reviewmalaysia#moviereview