Liga Fantasi SentrumMY LIGA FANTASI SENTRUMMY MUSIM 2021/2022 Kembali!

LIGA FANTASI SENTRUMMY MUSIM 2021/2022 Kembali!

-

[#LigaFantasiSentrumMY] Musim baru Liga Fantasi SentrumMY kini kembali guys! Macam biasa Fantasy Premier League anjuran SentrumMY ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang bermain dari minggu pertama sehingga akhir.

Kepada geng-geng baru yang tak tahu, Liga Fantasi SentrumMY merupakan liga yang dianjurkan oleh pihak Sentrum Bros setiap musim kecuali musim lepas dimana kekangan wabak Covid-19 yang menghalang kami untuk bekerja.

Juara untuk musim 2019/2021 boleh dilihat disini.

Tetapi tidak mengapa kerana perkara itu sudah pun berlalu dimana kita sekarang berada di norma baru atau bak kata gamers, Meta baru! Kami kini kembali dan siapakah yang akan dinobatkan JUARA untuk musim 2021/2022 ?

Siapa rasa dia HEBAT?
Siapa rasa dia POWER?
Siapa perasan dia TERER?

Sertai Liga Fantasi SentrumMY SEKARANG !!

Penyertaan semestinya PERCUMA!!

Dapatkan KOD LIGA di bawah !!

KOD LIGA: T5QU1R

Siapa cepat dia dapat boss! Apa lagi tunggu, marilah kita menyemarakkan lagi Liga Fantasi SentrumMY ini geng! Apa-apa pun, stay safe guys!

Apa-apa hal, boleh hubungi kami di:

Email: reach@sentrum.my
FB: https://www.facebook.com/sentrummy/

Jangan lupa untuk like, share dan subscribe semua social media Sentrum MY untuk info dan pengumuman terkini ya guys!

#FantasyPremierLeague #FantasyLeague #PLFantasyManager#FantasyFootball #EPL #EnglishPremierLeague #SentrumLeague#SentrumMY

Taka
Cyberjunkie, Ada penyakit Footbalitis, Electronic Athlete, menulis sambil minum coffee...

Latest news

Tundra Esports lepaskan FATA, diganti SAKSA?

Captain dan pemain pos 5 Tundra Esports Adrian "Fata" Trinks dilepaskan dari roster aktif pasukan tersebut, umum pasukan itu secara rasmi semalam.

Leslao dan Supream berpisah dengan Alliance.

[#DOTA2] Pasukan Alliance semakin tertekan dalam persiapan menghadapi cabaran DOTA 2 Pro Circuit (DPC) Divisyen 2 Eropah Barat apabila Ondrej “Supream” Starha dan Rodrigo “Leslao” Santos meninggalkan pasukan.

CEO Team Secret tidak berminat untuk melabur dalam Mobile Legends.

[#ESUKAN] Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Team Secret, John Yao menjelaskan bahawa organisasi tersebut masih belum berminat melabur dalam e-sukan Mobile Legends: Bang Bang (MLBB).

Complexity dan FaZe Clan umum pasukan Valorant terbaru.

[#VALORANT] Dua organisasi e-sukan gergasi Amerika Utara, Complexity dan FaZe Clan umum skuad Valorant terbaru mereka untuk musim ini.

TSM teroka pasaran DOTA 2 bersama Team Undying.

[#DOTA2] TSM atau dahulunya dikenali sebagai Team SoloMid telah hadir ke arena profesional DOTA 2 buat kali yang pertama hasil gabungan bersama Team Undying.

Kerajaan Arab Saudi beli aset ESL Gaming bernilai $1.05 billion USD.

[#ESUKAN] Syarikat permainan, MTG telah bersetuju untuk menjual 100% aset ESL Gaming kepada Savvy Gaming Group yang telah ditaja oleh kerajaan Arab Saudi.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you