Liga Fantasi SentrumMY LIGA FANTASI SENTRUMMY MUSIM 2021/2022 Kembali!

LIGA FANTASI SENTRUMMY MUSIM 2021/2022 Kembali!

-

[#LigaFantasiSentrumMY] Musim baru Liga Fantasi SentrumMY kini kembali guys! Macam biasa Fantasy Premier League anjuran SentrumMY ini terbuka kepada sesiapa sahaja yang bermain dari minggu pertama sehingga akhir.

Kepada geng-geng baru yang tak tahu, Liga Fantasi SentrumMY merupakan liga yang dianjurkan oleh pihak Sentrum Bros setiap musim kecuali musim lepas dimana kekangan wabak Covid-19 yang menghalang kami untuk bekerja.

Juara untuk musim 2019/2021 boleh dilihat disini.

Tetapi tidak mengapa kerana perkara itu sudah pun berlalu dimana kita sekarang berada di norma baru atau bak kata gamers, Meta baru! Kami kini kembali dan siapakah yang akan dinobatkan JUARA untuk musim 2021/2022 ?

Siapa rasa dia HEBAT?
Siapa rasa dia POWER?
Siapa perasan dia TERER?

Sertai Liga Fantasi SentrumMY SEKARANG !!

Penyertaan semestinya PERCUMA!!

Dapatkan KOD LIGA di bawah !!

KOD LIGA: T5QU1R

Siapa cepat dia dapat boss! Apa lagi tunggu, marilah kita menyemarakkan lagi Liga Fantasi SentrumMY ini geng! Apa-apa pun, stay safe guys!

Apa-apa hal, boleh hubungi kami di:

Email: reach@sentrum.my
FB: https://www.facebook.com/sentrummy/

Jangan lupa untuk like, share dan subscribe semua social media Sentrum MY untuk info dan pengumuman terkini ya guys!

#FantasyPremierLeague #FantasyLeague #PLFantasyManager#FantasyFootball #EPL #EnglishPremierLeague #SentrumLeague#SentrumMY

Taka
Cyberjunkie, Ada penyakit Footbalitis, Electronic Athlete, menulis sambil minum coffee...

Latest news

TI10: PSG LGD jadi pilihan utama, OG intai kejuaraan ketiga.

Kejohanan DOTA 2 The International edisi ke-10 akan membuka tirai petang ini yang bakal menyaksikan 16 pasukan terbaik dunia merebut gelaran juara dunia dengan PSG LGD dijangka menjadi pasukan pilihan utama.

The International 10 kini tanpa penonton, ganti rugi tiket

Valve umum The International 10 diadakan tanpa sebarang penonton di Arena Nationala Bucharest, Romania - ganti rugi tiket yang telah dijual.

BOOM Esports Juara BTS Pro Series 8 SEA

[#Dota2] Boom Esports Juara BTS Pro Series musim 8 rantau SEA selepas mengalahkan pasukan Team SMG 3-2 di pentas akhir sebentar tadi.

Skuad Dota 2 TNC Predator bubar, Mushi kekal?

Seluruh skuad Dota 2 TNC Predator umum bubar di laman sosial mereka namun jurulatih mereka Mushi tiada dalam pengumuman yang sama.

Tanpa skuad penuh, PSGLGD Juara OGA Dota Pit

PSGLGD juara OGA Dota Pit awal pagi tadi tundukkan Team Spirit 3-1 di pentas akhir bersama dengan jurulatih mereka iaitu Xiao8.

Dota 2, PUBG Mobile kini pingat rasmi Sukan Asia ke-19

Dota 2 dan PUBG Mobile antara esukan tersenarai yang akan dipertandingkan secara rasmi di Sukan Asia ke-19 di Hangzhou, China pada September 2022.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you