GAMING | ESUKAN Counter Strike: Global Offensive Map Cache acah gambar terbaru | Bakal dipertontonkan di...

Map Cache acah gambar terbaru | Bakal dipertontonkan di ESL New York

-

[#CSGO] FMPONE – Pereka untuk kemaskini Map De Cache yang baru acah gambar terkini map tersebut di laman Twitter beliau bahagian Header.

CS GO New Cache Foto Esl One

Map De Cache boleh didapati dan akan dipertontonkan kepada peminat CSGO pada hujung bulan ini di ESL One New York yang akan diadakan pada 29 September 2019.

Pereka untuk map tersebut telah umum kemaskini map ini beberapa bulan yang lalu dan juga memberitahu sebahagian besar daripada map tersebut juga telah siap.

FMPONE menunjukkan satu bahagian daripada kemaskini keseluruhan map tersebut yang kita dapat lihat seperti diinspirasikan oleh kafe di tapak Chernobyl Power Plant yang mengalami kemalangan bencana pada tahun 80’an.

CSGO Cache insipirasi Kafe di Chernobyl Foto FMPONE

Kafe di Chernobyl Foto MeanDeringWild

Untuk pengetahuan ramai, Map ini telah dikeluarkan dari pentas competitive pada awal tahun ini yang diganti oleh map Vertigo. Sejak dari itu, Cache tidak dapat di main atau ditonton di pentas Major/Minor atau pertandingan CSGO.

Valve akan pertontonkan Map Cache yang baharu di ESL One New York hujung bulan ini dan mungkin tidak akan ambil masa yang lama sebelum map ini kembali ke pentas Pro.

Kelebihan diberikan kepada penonton dan peminat yang hadir ke pertandingan ESL berkenaan kerana mereka dapat mencuba secara eksklusif map tersebut setelah dirilis disana.

Lawa tak rekaan seni ni guys?

Sumber dan Foto: FMPONE | ESL One

#CSGOMap #Decache #CacheReworked #CsgoNewMap #BrandNewCache #CSGONews

Jangan lupa untuk like page Sentrum.MY untuk info terkini CSGO dan juga content yang menarik!

 

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

El Camino: A Breaking Bad Movie | Filem terbaru sambungan siri Breaking Bad

[#MovieBuff] Berita barik buat peminat siri Breaking Bad kerana pelakon Aaron Paul (Jessy Pinkman) kembali dengan El Camino: A Breaking Bad Movie.

Call of Duty Mobile | Kini di peranti mudah alih | Boleh didapati pada 1 Oktober

[#CallOfDuty] Pembangun Call Of Duty - Activision umum Call Of Duty: Mobile itu boleh didapati pada 1 oktober di peranti mudah alih peminat.

KAKA Sertai Invictus Gaming bersama 2 pemain negara – JT dan Oli

Kaka sertai pasukan Invictus Gaming (IG)  bersama dengan dua pemain negara iaitu Thiay "JT-" Jun Wen dan Chan "Oli" Chon Kien.

FATA dan 33 tinggalkan PPD dan NiP | Rekrut NikoBaby

Fata dan 33 umum tinggalkan pasukan Ninjas in Pyjamas (NiP) yang diketuai oleh bekas juara Ti5 PPD itu dan cipta pasukan baru bersama dengan Nikobaby.

Kuku, Dubu dan RYOYA sertai GeekFam

[#DOTA2] Kelab esukan negara - Geekfam umum roster pasukan Dota 2 terbaru mereka yang disertai Kuku dan juga Dubu.

Laptop terbaik untuk pereka grafik?

Banyak sebenarnya pilihan laptop kat luar sana yang kita tahu boleh digunakan oleh bemacam-macam profession. Tapi untuk pereka grafik?

Must read

MMR | Valve ubah cara pengiraan, kiraan baru bermula !

Valve umum perubahan besar yang akan dilakukan di kemaskini akan datang dimana lebih fokus kepada pencarian 'Rank Match' dan juga pengiraan MMR. 

Apex Legends Preseason Invitational | TSM Muncul Juara

[#ApexLegends] TSM kembali muncul juara mengalahkan 19 pasukan terbaik di pentas Apex Legends Preseason Invitational dan bawa pulang lebih RM400,000!

AVANGAR juara Blast Pro Series Moscow | Bawa pulang lebih RM500,000

[#CSGO] AVANGAR muncul juara Blast Pro Series edisi Moscow semalam selepas menundukkan pasukan lawan forZe dalam siri 2-1.

Dota Pro Circuit 2019-2020 | Tarikh penting Minor, Major dan pembahagian mata

[#Dota] Valve telah mengemaskini tarikh pertandingan Minor dan juga Major Dota 2 untuk musim baru iaitu Dota Pro Circuit (DPC) 2019-2020.

You might also likeRELATED
Recommended to you