GAMING | ESUKAN Dota 2 Pasukan T1 satukan semula Ana dan Topson.

Pasukan T1 satukan semula Ana dan Topson.

-

[#DOTA2] Gandingan dua kali juara dunia iaitu Topias Taavitsainen (Topson) dan Anathan Pham (Ana) kembali disatukan semula oleh pasukan T1 sebagai persediaan menghadapi pusingan kelayakan The International 2022.

Gandingan dua kali juara dunia iaitu Topias Taavitsainen (Topson) dan Anathan Pham (Ana) kembali disatukan semula oleh pasukan T1 sebagai persediaan menghadapi pusingan kelayakan The International 2022.
Gandingan dua kali juara dunia iaitu Topias Taavitsainen (Topson) dan Anathan Pham (Ana) kembali disatukan semula oleh pasukan T1 sebagai persediaan menghadapi pusingan kelayakan The International 2022.

Pengumuman itu dibuat beberapa selepas mengesahkan bahawa Kim Villafuerte Santos (Gabbi) serta Karl Baldovino (Karl) tidak lagi bersama mereka.

Berikutan itu kekosongan di bahagian lorong tengah dan juga lorong selamat bakal diisi oleh Topson dan Ana.

Kali terakhir pasangan emas ini bermain di bawah bendera yang sama adalah pada bulan Mei tahun lalu untuk saingan DOTA 2 Pro Circuit (DPC) Eropah Barat sebelum kedua-dua pasukan memilih untuk bersara dan juga berehat dari arena kompetitif.

Namun, persaraan Ana cumalah seketika kerana pada tahun ini beliau sudah membuat kemunculan semula bersama Team Liquid untuk kejohanan Riyadh Masters dan menyarung jersi RNG bagi temasya PGL Arlington Major.

Atas faktor kurang persediaan, Ana gagal menyerlah dalam kedua-dua pertandingan tersebut dan kali ini kembali bergandingan bersama Topson nyata T1 semestinya mengharapkan keputusan yang positif dari mereka.

Bakat kepimpinan yang dimiliki oleh pemain kelahiran Filipina, Carlo Palad (Kuku) akan diuji dalam mencari rentak dan ramuan yang terbaik untuk membawa T1 bersaing di Singapura nanti.

Berikut adalah senarai penuh skuad T1:

  • Anathan Pham (Ana)
  • Topias Taavitsainen (Topson)
  • Carlo Palad (Kuku)
  • Kenny Deo (Xepher)
  • Matthew Filemon (Whitemon)
  • Park Tae Won (March) – Jurulatih

Sumber: T1

#T1WIN #T1 #Topson #Ana

Jangan lupa support page Sentrum.MY untuk info terkini dan juga content menarik!

Faizal Ramlihttps://twitter.com/faizalthefirst
Seorang penduduk bandar Gotham yang berumur suku abad yang gemar menulis dan membaca segala berkaitan e-sukan.

Latest news

OG sapu bersih Team Aster 3-0 untuk muncul juara ESL One Malaysia 2022.

[#DOTA2] Pasukan OG sekali lagi berjaya menjulang trofi keramat ESL apabila mudah menjinakkan Team Aster 3-0 di perlawanan akhir ESL One Malaysia 2022 yang tamat malam semalam.

ESL One Malaysia: OG sertai kelompok 3 pasukan terakhir.

[#DOTA2] OG kembali ke landasan sebenar selepas berjaya menewaskan harapan terakhir Asia Tenggara, FNATIC 2-1 dalam perlawanan yang berakhir malam tadi.

Pasukan T1 satukan semula Ana dan Topson.

[#DOTA2] Gandingan dua kali juara dunia iaitu Topias Taavitsainen (Topson) dan Anathan Pham (Ana) kembali disatukan semula oleh pasukan T1 sebagai persediaan menghadapi pusingan kelayakan The International 2022.

PSG LGD ‘tercekik’ lagi, Team Spirit muncul juara PGL Arlington Major.

[#DOTA2] Team Spirit sekali lagi menjadi ‘kryptonite’ kepada PSG LGD apabila mereka berjaya menundukkan jaguh China itu di perlawanan akhir PGL Arlington Major pada awal pagi semalam.

PSG LGD terus cemerlang di bumi Arlington.

[#DOTA2] Pasukan gergasi China, PSG LGD mara ke peringkat akhir kejohanan major pertama mereka tahun di Arlington selepas menumpaskan Team Spirit 2-0 awal pagi tadi.

TI11: Team Spirit, Aster, Beastcoast dan Tundra sertai rombongan kedua ke Singapura.

[#DOTA2] 4 lagi pasukan termasuk Team Spirit telah menempah tiket ke kejohanan dunia The International 2022 secara merit dan ini menjadikan 8 pasukan keseluruhan yang layak menerusi ranking DOTA 2 Pro Circuit (DPC)

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you