Home GAMING | ESUKAN Dota 2 Penerbangan pasukan dari China dibatalkan, WePlay Esports sediakan jet peribadi untuk peserta.

Penerbangan pasukan dari China dibatalkan, WePlay Esports sediakan jet peribadi untuk peserta.

173

[#DOTA2] Penganjur kejohanan WePlay AniMajor 2021, WePlay Esports telah menyediakan kapal terbang peribadi khas buat kesemua 4 pasukan daripada China yang bertanding.

Penganjur kejohanan WePlay AniMajor 2021, WePlay Esports telah menyediakan kapal terbang peribadi khas buat kesemua 4 pasukan daripada China yang bertanding.
Penganjur kejohanan WePlay AniMajor 2021, WePlay Esports telah menyediakan kapal terbang peribadi khas buat kesemua 4 pasukan daripada China yang bertanding.

Perkara itu diumumkan oleh mereka dalam satu kiriman di Twitter mengenai perjalanan pasukan yang bertanding.

Segalanya bermula apabila syarikat penerbangan yang sepatutnya membawa kesemua pemain daripada China itu telah menukar jadual saat akhir disebabkan oleh faktor protokol penerbangan antarabangsa di Eropah.

Oleh yang demikian, mereka terpaksa membatalkan tiket penerbangan tersebut dan perlu mencari kapal terbang yang baru dalam masa yang singkat.

WePlay Esports mengambil berat mengenai hal ini dan cuba untuk membantu mereka sehinggalah satu keputusan yang drastik diambil dengan menyediakan kapal terbangan peribadi tajaan mereka.

Kesemua pemain pasukan Team Aster, PSG.LGD, Vici Gaming dan Invitus Gaming berkemungkinan akan tiba ke Kyiv selewat-lewatnya hujung minggu ini untuk ujian saringan kesihatan dan kuarantin sebelum kejohanan bermula.

Sumber: WePlay Esports

#WePlayAniMajor #DPC2021

Jangan lupa support page SentrumMY untuk info terkini dan juga content menarik!