GAMING | ESUKAN Pubg PUBG Mobile musim ke 9 bakal tiba | Kemaskini...

PUBG Mobile musim ke 9 bakal tiba | Kemaskini 0.14.5

-

[#PUBGMobile] Kemaskini PUBG Mobile musim ke 9 bakal tiba pada 13 september ini bersama dengan Royale Pass yang baharu.

PUBG Mobile Royale Pass Musim 9 Foto PUBGMobile

Musim 8 PUBG Mobiler akan berlangsung sehingga 13 september sehingga menjelang kemaskini musim baru, namun Royale Pass musim 8 akan dihentikan pada 11 September, 2 hari lebih awal.

 Masa yang tepat kemaskini pada 11 September itu masih belum lagi diumumkan.

Ramai peminat PUBG Mobile mungkin mengharapkan kemaskini yang besar untuk musim ke-9 lebih – lebih lagi untuk Royale Pass. Royale Pass musim baru termasuk skins, avatars, emotes dan banyak lagi.

 Tema untuk musim ke-9 ini pula dilaporkan berkemungkinan ‘WARRIORS UNITE’ namun belum lagi disahkan oleh Tencent pembangun untuk PUBG Mobile.

Dilaporkan kemaskini kali tidak seperti sebelum ini dimana tidak banyak benda baru yang luar biasa dilaporkan.

Map Erangel 2.0 pula berkemungkinan tidak akan boleh didapati untuk kemaskini musim 9 ini. Erangel 2.0 merupakan kemaskini terbaru map tersebut yang menawarkan kepelbagaian kemaskini dan juga kisah tentang map tersebut.

Laporan tentang PUBG Mobile musim 9 akan dikemaskini kemudian.

SUMBER: PUBG | Tencent

#PUBGMobile #PUBGMobileSeason9 #PUBG #PubgMobileS9 #TencentGames #Tencent

Jangan lupa untuk like page Sentrum.MY untuk info terkini PUBG Mobile | PUBG dan juga content yang menarik!

 

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

FATA dan 33 tinggalkan PPD dan NiP | Rekrut NikoBaby

Fata dan 33 umum tinggalkan pasukan Ninjas in Pyjamas (NiP) yang diketuai oleh bekas juara Ti5 PPD itu dan cipta pasukan baru bersama dengan Nikobaby.

Kuku, Dubu dan RYOYA sertai GeekFam

[#DOTA2] Kelab esukan negara - Geekfam umum roster pasukan Dota 2 terbaru mereka yang disertai Kuku dan juga Dubu.

Laptop terbaik untuk pereka grafik?

Banyak sebenarnya pilihan laptop kat luar sana yang kita tahu boleh digunakan oleh bemacam-macam profession. Tapi untuk pereka grafik?

[#LigaFantasiSentrumMY] “Bandar Manchester Musnah!”

"Bandar Manchester Musnah!" Apa dah jadi? Tu la pasal. Aku dah kate dalam dunia bolasepak "Nothing Is Impossible". Kemenangan...

Resolut1on kekal | MoOz pelengkap roster baharu J.Storm

Perubahan roster masih rancak dimana kali ini, J.Storm pula mengambil bekas pemain BeastCoast - MoOz sebagai pelengkap roster dan Resolut1on kekal.

MMR | Valve ubah cara pengiraan, kiraan baru bermula !

Valve umum perubahan besar yang akan dilakukan di kemaskini akan datang dimana lebih fokus kepada pencarian 'Rank Match' dan juga pengiraan MMR. 

Must read

MMR | Valve ubah cara pengiraan, kiraan baru bermula !

Valve umum perubahan besar yang akan dilakukan di kemaskini akan datang dimana lebih fokus kepada pencarian 'Rank Match' dan juga pengiraan MMR. 

Apex Legends Preseason Invitational | TSM Muncul Juara

[#ApexLegends] TSM kembali muncul juara mengalahkan 19 pasukan terbaik di pentas Apex Legends Preseason Invitational dan bawa pulang lebih RM400,000!

AVANGAR juara Blast Pro Series Moscow | Bawa pulang lebih RM500,000

[#CSGO] AVANGAR muncul juara Blast Pro Series edisi Moscow semalam selepas menundukkan pasukan lawan forZe dalam siri 2-1.

Dota Pro Circuit 2019-2020 | Tarikh penting Minor, Major dan pembahagian mata

[#Dota] Valve telah mengemaskini tarikh pertandingan Minor dan juga Major Dota 2 untuk musim baru iaitu Dota Pro Circuit (DPC) 2019-2020.

You might also likeRELATED
Recommended to you