Pubg PUBG Musim ke 4 - Erangel 2.0 dan Aftermath...

PUBG Musim ke 4 – Erangel 2.0 dan Aftermath beri “baju” baru kepada kenderaan

-

[#PUBG] PUBG Musim ke 4 – Erangel 2.0 dan Aftermath beri “baju” baru kepada kenderaan.

[VIDEO] PlayerUnknown’s Battlegroud versi PC melangsung kan kemaskini terbaru musim ke-4 baru baru ini. Antara pembaharuan yang dibuat adalah Map Erangle versi baharu bersama tema cerita dibelakang tabir, Survivor Pass terbaru dipanggil Aftermath dan “SKIN” untuk kenderaan.

PUBG Season 4: Photo PUBG
PUBG Season 4: Photo PUBG

Cara permainan untuk musim ke-4 PUBG ini juga dikemaskini dan jika anda pemain lama didalam dunia PUBG, anda akan dapat merasakan perubahan map yang agak ketara.

Setiap kali kemaskini permainan dilakukan terdapat banyak pembaharuan yang dilakukan, termasuklah dari segi intipati permainan, ciri-ciri pemakaian yang baru dan juga mekaniks permainan.

Antara mekaniks permainan yang dikemaskini adalah pemain didalam pembaharuan ini dapat menggunakan Ubat atau “heal” semasa bergerak/berjalan.

Mode misi yang baru dan juga Misi utama yang diperbaharui setiap hari, mingguan dan juga versi “Premium”.

Senjata-senjata seperti Kar98k, S12K dan juga SMGs juga telah dipertambah baikkan dari segi mekaniks seperti “damage” dan juga pengendalian.

PUBG musim ke4 ini juga buat pembaharuan dari segi UI/UX untuk karakter, kedai, senjata dan juga roda pilihan. Pengendalian kenderaan, kelajuan maksima dan minyak juga berubah.

Kemaskini pembaharuan penuh boleh dilihat disini: PUBG Full List Update

Survivor pass yang baru “The Aftermath” boleh didapati dengan harga lebih kurang RM40.

Sumber & Foto: PUBG | PC Gamer

#pubg #pubgmobile #fortnite #pubgmemes #gaming #pubgmobileindonesia #game #pubgm #pubgfunny #gamer #rkiye #memes #pubgindonesia #csgo #ps #pubgfunnymoments #freefire #gamers #like #dota #pubgclips #games #pubgindia #apexlegends #pubgpc #twitch #youtube #pubgxbox #pubglover #bhfyp

Jangan lupa untuk like page Sentrum.MY untuk info terkini esukan dan juga content yang menarik!

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

Ti9: Team Secret – Midone tersingkir, Team Liquid TOP 3

[#DOTA2] [#TI9] Siri terakhir di hari ke 5, Team Liquid menang bersih 2-0 keatas Team Secret menandakan perjalanan pemain negara Midone juga berakhir.

[VIDEO] Void Spirit: Hero Dota 2 Baru | The Fifth Spirit?

[#Dota2] Valve memperkenalkan hero baru diantara pertarungan diantara Team Secret vs Team Lquid. Nama hero yang dikenalkan adalah Void Spirit.

Spiderman Kembali ke MCU: Sony dan Disney Rujuk Semula?

[#MovieBuff] Kecoh haritu tentang perbalahan Sony dan Disney atas hak penjagaan keuntungan Spiderman. Kini kuat mengatakan mereka telah mencapai kata sepakat untuk berkongsi bersama? Ngam ah!

Ti9: OG benam PSG.LGD tempah tempat di Pentas Akhir 2 kali berturut-turut

[#DOTA2] [#TI9] PSG LGD sekali lagi hampa tidak dapat mendominasi pasukan OG Esports di pentas The international.

Starladder Berlin Major 2019: Keputusan hari pertama peringkat Challengers

[#CSOG] Starladder Berlin Major 2019 berlangsung semalam bermula dengan peringkat Challengers !

Spiderman Dikeluarkan Dari MCU!?

[#MovieBuff] Watak Spiderman sebelum ni hangat diperdebatkan di serata internet sama ada akan terus bersama didalam Marvel Universe atau keluar dari MCU dan reboot semula menjadi dunia Spiderman sendiri.

Must read

Ti9: Team Secret – Midone tersingkir, Team Liquid TOP 3

[#DOTA2] [#TI9] Siri terakhir di hari ke 5, Team Liquid menang bersih 2-0 keatas Team Secret menandakan perjalanan pemain negara Midone juga berakhir.
video

[VIDEO] Void Spirit: Hero Dota 2 Baru | The Fifth Spirit?

[#Dota2] Valve memperkenalkan hero baru diantara pertarungan diantara Team Secret vs Team Lquid. Nama hero yang dikenalkan adalah Void Spirit.
video

[VIDEO] Snapfire hero Dota 2 yang baharu !

[#Dota2] Valve memberikan video teaser untuk hero baru yang akan ditambahkan kedalam kolam hero Dota 2. Nama diberi adalah Snapfire.
video

CSGO: Starladder Major Berlin 2019 bermula hari ini!

[#CSGO] [#StarladderMajor] CSGO kembali dengan pertandingan Major - CSGO Starladder Major Berlin 2019 bermula pada 23 Ogos 2019 di Berlin, Jerman.

You might also likeRELATED
Recommended to you