GAMING | ESUKAN Fortnite #RemoveTheMech: pemain Fortnite termasuk Bugha benci B.R.U.T.E

#RemoveTheMech: pemain Fortnite termasuk Bugha benci B.R.U.T.E

-

[#FORTNITE] [VIDEO] Pemain dan peminat Fortnite berharap agar B.R.U.T.E iaitu sebuah mesin robot yang boleh dinaiki dua pemain dipadam dari permainan tersebut.

BRUTE. Foto Epic Games

B.R.U.T.E merupakan salah satu kemaskini yang terbesar dilakukan oleh Epic Games untuk musim yang ke-10 ini dimana dua pemain boleh menggunakan mesin robot ini semasa berlawan.

[DIKEMASKINI] Pengumuman Fortnite Musim ke 10, sinematik treler, dan pelancaran ‘Season X’

Mesin robot ini mempunyai senjata yang kuat dan sifat pertahanan yang melampaui batas dimana pemain lain agak sukar untuk menjatuh atau mengalahkan nya.

Antara pemain pro yang tidak menyukai kemaskini mesin robot B.R.U.T.E ini termasuk Tfue dan juga dunia Bugha.

Lebih 16 ribu tweet menyatakan rasa tidak puas hati dengan kemaskini mesin robot ini dan menggunakan hashtag #RemoveTheMech yang kini menjadi trending di dunia esukan. Ada juga beberapa pemain yang mengugut akan meninggalkan permainan tersebut dan berpindah ke rival Apex Legends.

Sumber: SentrumMY | Dot Esports

#RemoveTheMech #BRUTE #MECH #FortniteSeason10 #SeasonX #SaveTheWorld #FortniteNewSeason #EpicGames #Ninja #Bugha

Jangan lupa untuk like page Sentrum.MY untuk info terkini esukan dan juga content yang menarik!

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

Ti9: Team Secret – Midone tersingkir, Team Liquid TOP 3

[#DOTA2] [#TI9] Siri terakhir di hari ke 5, Team Liquid menang bersih 2-0 keatas Team Secret menandakan perjalanan pemain negara Midone juga berakhir.

[VIDEO] Void Spirit: Hero Dota 2 Baru | The Fifth Spirit?

[#Dota2] Valve memperkenalkan hero baru diantara pertarungan diantara Team Secret vs Team Lquid. Nama hero yang dikenalkan adalah Void Spirit.

Spiderman Kembali ke MCU: Sony dan Disney Rujuk Semula?

[#MovieBuff] Kecoh haritu tentang perbalahan Sony dan Disney atas hak penjagaan keuntungan Spiderman. Kini kuat mengatakan mereka telah mencapai kata sepakat untuk berkongsi bersama? Ngam ah!

Ti9: OG benam PSG.LGD tempah tempat di Pentas Akhir 2 kali berturut-turut

[#DOTA2] [#TI9] PSG LGD sekali lagi hampa tidak dapat mendominasi pasukan OG Esports di pentas The international.

Starladder Berlin Major 2019: Keputusan hari pertama peringkat Challengers

[#CSOG] Starladder Berlin Major 2019 berlangsung semalam bermula dengan peringkat Challengers !

Spiderman Dikeluarkan Dari MCU!?

[#MovieBuff] Watak Spiderman sebelum ni hangat diperdebatkan di serata internet sama ada akan terus bersama didalam Marvel Universe atau keluar dari MCU dan reboot semula menjadi dunia Spiderman sendiri.

Must read

Ti9: Team Secret – Midone tersingkir, Team Liquid TOP 3

[#DOTA2] [#TI9] Siri terakhir di hari ke 5, Team Liquid menang bersih 2-0 keatas Team Secret menandakan perjalanan pemain negara Midone juga berakhir.
video

[VIDEO] Void Spirit: Hero Dota 2 Baru | The Fifth Spirit?

[#Dota2] Valve memperkenalkan hero baru diantara pertarungan diantara Team Secret vs Team Lquid. Nama hero yang dikenalkan adalah Void Spirit.
video

[VIDEO] Snapfire hero Dota 2 yang baharu !

[#Dota2] Valve memberikan video teaser untuk hero baru yang akan ditambahkan kedalam kolam hero Dota 2. Nama diberi adalah Snapfire.
video

CSGO: Starladder Major Berlin 2019 bermula hari ini!

[#CSGO] [#StarladderMajor] CSGO kembali dengan pertandingan Major - CSGO Starladder Major Berlin 2019 bermula pada 23 Ogos 2019 di Berlin, Jerman.

You might also likeRELATED
Recommended to you