GAMING | ESUKAN Counter Strike: Global Offensive RUSH jadi pelengkap skuad baru Evil Geniuses.

RUSH jadi pelengkap skuad baru Evil Geniuses.

-

[#CSGO] Era baru skuad CS:GO Evil Geniuses bakal bermula dengan kemasukan William “RUSH” Wierzba sebagai pelengkap pasukan.

Era baru skuad CS:GO Evil Geniuses bakal bermula dengan kemasukan William “RUSH” Wierzba sebagai pelengkap pasukan.
Era baru skuad CS:GO Evil Geniuses bakal bermula dengan kemasukan William “RUSH” Wierzba sebagai pelengkap pasukan.

Penembak berusia 27 tahun itu bakal menyertai dua lagi bekas rakan sepasukannya di Cloud 9 suatu ketika dahulu iaitu Jake “Stewie2k” Yip dan Timothy “autimatic” Ta.

Perpindahan ini bukanlah sesuatu yang mengejutkan kerana pada awal tahun ini, nama beliau mula berkumandang dibibir peminat Evil Geniuses selepas pasukan tersebut gagal mendapatkan khidmat Valdemar “valde” Bjorn Vangsa dari pasukan OG.

RUSH yang merupakan antara pemain handalan rantau Amerika Utara pernah menyertai pasukan gergasi Complexity pada lewat 2019 sehingga Julai 2021.

Selepas meninggalkan pasukan tersebut, beliau mengambil keputusan untuk berehat panjang sebelum memilih untuk menyertai Evil Geniuses untuk menaikkan semula keyakinan dan ketajaman permainannya.

Berikut adalah senarai penuh barisan pemain:

  • William “RUSH” Wierzba
  • Timothy “autimatic” Ta
  • Vincent “Brehze” Cayonte
  • Tsvetelin “CeRq” Dimitrov
  • Jake “Stewie2k” Yip

Skuad serba baru CS:GO Evil Geniuses ini akan membuat debut pada penghujung Januari nanti menentang Team Vitality dalam peringkat kumpulan BLAST Premier Spring 2022.

Sumber: Evil Geniuses

#LIVEEVIL #EvilGeniuses #EG #RUSH

Jangan lupa support page Sentrum.MY untuk info terkini dan juga content menarik!

Faizal Ramlihttps://twitter.com/faizalthefirst
Seorang penduduk bandar Gotham yang berumur suku abad yang gemar menulis dan membaca segala berkaitan e-sukan.

Latest news

Tundra Esports lepaskan FATA, diganti SAKSA?

Captain dan pemain pos 5 Tundra Esports Adrian "Fata" Trinks dilepaskan dari roster aktif pasukan tersebut, umum pasukan itu secara rasmi semalam.

Leslao dan Supream berpisah dengan Alliance.

[#DOTA2] Pasukan Alliance semakin tertekan dalam persiapan menghadapi cabaran DOTA 2 Pro Circuit (DPC) Divisyen 2 Eropah Barat apabila Ondrej “Supream” Starha dan Rodrigo “Leslao” Santos meninggalkan pasukan.

CEO Team Secret tidak berminat untuk melabur dalam Mobile Legends.

[#ESUKAN] Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Team Secret, John Yao menjelaskan bahawa organisasi tersebut masih belum berminat melabur dalam e-sukan Mobile Legends: Bang Bang (MLBB).

Complexity dan FaZe Clan umum pasukan Valorant terbaru.

[#VALORANT] Dua organisasi e-sukan gergasi Amerika Utara, Complexity dan FaZe Clan umum skuad Valorant terbaru mereka untuk musim ini.

TSM teroka pasaran DOTA 2 bersama Team Undying.

[#DOTA2] TSM atau dahulunya dikenali sebagai Team SoloMid telah hadir ke arena profesional DOTA 2 buat kali yang pertama hasil gabungan bersama Team Undying.

Kerajaan Arab Saudi beli aset ESL Gaming bernilai $1.05 billion USD.

[#ESUKAN] Syarikat permainan, MTG telah bersetuju untuk menjual 100% aset ESL Gaming kepada Savvy Gaming Group yang telah ditaja oleh kerajaan Arab Saudi.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you