GAMING | ESUKAN Counter Strike: Global Offensive Team Vitality mahu lakukan perubahan, Spinx jadi pilihan utama.

Team Vitality mahu lakukan perubahan, Spinx jadi pilihan utama.

-

[#CSGO] Team Vitality berminat untuk membawa masuk pemain bintang dari Israel, Lotan “Spinx” Giladi dalam jendala perpindahan kali ini.

Team Vitality berminat untuk membawa masuk pemain bintang dari Israel, Lotan “Spinx” Giladi dalam jendala perpindahan kali ini.
Team Vitality berminat untuk membawa masuk pemain bintang dari Israel, Lotan “Spinx” Giladi dalam jendala perpindahan kali ini.

Pasukan yang berpengkalan di Perancis itu sedang mengalami prestasi yang sangat teruk kebelakangan ini termasuklah kecundang di pusingan play-in IEM Cologne 2022 yang baru sahaja berakhir semalam.

Terdapat laporan mengatakan bahawa Kevin “misutaaa” Rabieri bakal digugurkan dari skuad CS:GO Team Vitality bagi memberi ruang kepada Spinx untuk beraksi bersama mereka.

Bekas juara IEM Winter di Stockholm 2021 itu telah memulakan transisi dengan membawa masuk pemain dari luar Perancis ke dalam senarai barisan pemain utama mereka pada musim ini.

Namun projek itu seakan tidak menjadi kepada mereka kerana pasukan tersebut masih lagi gagal memenangi sebarang kejohanan.

Kini perubahan perlu dilakukan dan melihat kepada persembahan yang memukau oleh Spinx yang ketika ini bersama pasukan ENCE, maka tidak hairanlah mengapa Team Vitality tertarik untuk mendaparkan khidmat beliau.

Sumber: HLTV

#VforVictory #TeamVitality #ENCE

Jangan lupa support page Sentrum.MY untuk info terkini dan juga content menarik!

Faizal Ramlihttps://twitter.com/faizalthefirst
Seorang penduduk bandar Gotham yang berumur suku abad yang gemar menulis dan membaca segala berkaitan e-sukan.

Latest news

OG sapu bersih Team Aster 3-0 untuk muncul juara ESL One Malaysia 2022.

[#DOTA2] Pasukan OG sekali lagi berjaya menjulang trofi keramat ESL apabila mudah menjinakkan Team Aster 3-0 di perlawanan akhir ESL One Malaysia 2022 yang tamat malam semalam.

ESL One Malaysia: OG sertai kelompok 3 pasukan terakhir.

[#DOTA2] OG kembali ke landasan sebenar selepas berjaya menewaskan harapan terakhir Asia Tenggara, FNATIC 2-1 dalam perlawanan yang berakhir malam tadi.

Pasukan T1 satukan semula Ana dan Topson.

[#DOTA2] Gandingan dua kali juara dunia iaitu Topias Taavitsainen (Topson) dan Anathan Pham (Ana) kembali disatukan semula oleh pasukan T1 sebagai persediaan menghadapi pusingan kelayakan The International 2022.

PSG LGD ‘tercekik’ lagi, Team Spirit muncul juara PGL Arlington Major.

[#DOTA2] Team Spirit sekali lagi menjadi ‘kryptonite’ kepada PSG LGD apabila mereka berjaya menundukkan jaguh China itu di perlawanan akhir PGL Arlington Major pada awal pagi semalam.

PSG LGD terus cemerlang di bumi Arlington.

[#DOTA2] Pasukan gergasi China, PSG LGD mara ke peringkat akhir kejohanan major pertama mereka tahun di Arlington selepas menumpaskan Team Spirit 2-0 awal pagi tadi.

TI11: Team Spirit, Aster, Beastcoast dan Tundra sertai rombongan kedua ke Singapura.

[#DOTA2] 4 lagi pasukan termasuk Team Spirit telah menempah tiket ke kejohanan dunia The International 2022 secara merit dan ini menjadikan 8 pasukan keseluruhan yang layak menerusi ranking DOTA 2 Pro Circuit (DPC)

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you