News The Church of Darkness - penyamaran dalam masyarakat kultus.

The Church of Darkness – penyamaran dalam masyarakat kultus.

-

[#News] [#NewReleasedGame] The Church of Darkness – penyamaran dalam masyarakat kultus.

The Church of Darkness, permainan yang diinspirasikan oleh filem-filem kultus dimana sesetengah pihak atau masyarakat bertindak untuk hidup luar dari norma.

The church of Darkness – Foto GameInformer

The church of Darkness – Foto GameInformer

The church of Darkness – Foto GameInformer

The church of Darkness – Foto GameInformer

Diketuai oleh Ellen McLian dan juga Patrick Lowrie, mereka membawa sekumpulan masyarakat hidup di dalam hutan dan juga mengamalkan cara kehidupan yang bukan norma – seperti yang di tuduh orang ramai.

Permainan ini memberi peluang kepada pemain untuk menyiasat sendiri adakah mereka ini menjalankan kehidupan mereka didalam kultus yang membahayakan atau mereka hanya ingin hidup berasingan?

Menyelinap di dalam perkampungan mereka ini tanpa disedari seperti permainan simulasi, ‘blend in’ dengan masyarakat merupakan kunci utama.

Beberapa kesudahan permainan ini membuatkan ia unik dan juga tidak disangka. Jika dilihat pada ‘trailer’, pemain akan view karakter pemain dari atas (macam google maps).

The Church of Darkness diumumkan akan di’rilis’ pada bulan Ogos 2019 untuk PC, PS4 dan XboxOne

Sumber: GameInformer

#TheChurchofDarkness #Cult #PC #PS4 #XBoxOne #Xbox1 #Game#ParanoidProductions

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

Ward | Pemain posisi 5 atau posisi 4 patut beli?

Ward patut dibeli oleh pemain posisi 5 atau posisi 4 menjadi perbualan sejak pencarian rank match bertukar jadi Core/Support.

Selepas bersama Ahfu di RNG, kini LaNm kembali bersama Mushi di Keen Gaming

[#DOTA2] LaNm umum sertai Keen Gaming bersama-sama pemain negara Mushi di Keen Gaming tetapi kali ini sebagai jurulatih. 

AVANGAR juara Blast Pro Series Moscow | Bawa pulang lebih RM500,000

[#CSGO] AVANGAR muncul juara Blast Pro Series edisi Moscow semalam selepas menundukkan pasukan lawan forZe dalam siri 2-1.

Adakah Kuroky akan cipta organisasi Dota 2 beliau sendiri?

Pemain Team Liquid semalam umum berpisah dengan organisasi itu namun kedua-dua pihak - Kuroky dan Team Liquid mengatakan masih akan beraksi di musim baru.

TNC Predator lengkap dengan kehadiran Kpii dan March

Selepas pengumuman pelepasan Kuku dan juga Eyyou dari pasukan TNC Predator, pasukan gergasi rantau SEA itu umum kemasukan Kpii dan juga March.

Berakhir Sebuah Era | Pasukan Dota 2 Team Liquid umum berpecah

[#Dota2] Berakhirnya sebuah era apabila pasukan tier 1 Dota 2 Team Liquid umum berpecah sebentar tadi di laman rasmi sosial media mereka.

Must read

AVANGAR juara Blast Pro Series Moscow | Bawa pulang lebih RM500,000

[#CSGO] AVANGAR muncul juara Blast Pro Series edisi Moscow semalam selepas menundukkan pasukan lawan forZe dalam siri 2-1.

Dota Pro Circuit 2019-2020 | Tarikh penting Minor, Major dan pembahagian mata

[#Dota] Valve telah mengemaskini tarikh pertandingan Minor dan juga Major Dota 2 untuk musim baru iaitu Dota Pro Circuit (DPC) 2019-2020.

Astralis Juara Berlin Major | Benam AVANGAR semudah ABC | Bawa pulang lebih RM 2 Juta

[#CSGO][#BerlinMajor] Astralis muncul Juara selepas benam pasukan AVANGAR yang seperti tidak melawan di dalam siri 2-0 dan bawa pulang lebih RM 2 Juta.
video

Berlin Major: Renegades, NRG tersingkir | Astralis vs AVANGAR di Grand Finals

Berlin Major kini sudah sampai ke pusingan terakhir dimana semalam, pasukan Avangar singkirkan Renegades manakala Astralis singkirkan NRG.

You might also likeRELATED
Recommended to you