News The Sims 4 boleh dimuat turun secara percuma sehingga...

The Sims 4 boleh dimuat turun secara percuma sehingga 28 May

-

Permainan simulasi kehidupan popular The Sims 4 mengumumkan bahawa permainan itu boleh dimuat turun secara percuma sehingga 28 May ini.

Permainan The Sims 4 ini pada harga biasa nya adalah lebih kurang RM100++ untuk versi ‘standard’ tetapi pemaju permainan ini Electronix Arts atau EA telah memberi versi ‘standard’ secara percuma sehingga 28 May.

Versi percuma ini tidak termasuk ‘extra goodies’ yang ditawarkan tetapi permainan ini milik anda sepenuhnya dan tidak ada pembayaran selepas tarikh promosi ini.

Untuk yang tidak familiar dengan permainan ini, The Sims merupakan permainan simulasi kehidupan yang membenarkan pemain untuk mencipta dan juga mengubah isi rumah penuh dengan ‘manusia digital’ dan membina komuniti untuk mereka mengikut kreativiti.

The Sims 4 – Foto EA

Setiap versi Sim mempunyai penampilan yang berlainan dan personaliti yang berbeza dimana pemain mempunyai kawalan mutlak terhadap kehidupan ‘manusia digital’ yang dicipta.

Maklumat lebih lanjut di Website rasmi EA:

https://www.ea.com/en-gb/games/the-sims/the-sims-4

Untuk yang berminat boleh tekan link dibawah dan muat turun secara percuma, dengan syarat anda mempunyai akaun Origin.

MUAT TURUN THE SIMS 4

Muat turun aplikasi Origin dan muat turun permainan ini secara percuma. Dapatkan sebelum 28 May.

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

BETWAY Midas Mode 2.0 | Alliance, Na’Vi dan Singsing kembali

[#DOTA2] BETWAY Midas Mode 2.0 bawa kembali juara Ti3, Alliance, juara Ti1 Natus Vincere (Na'Vi) dan juga Mastah Weh 'SingSing' Sing Yuen.

[#LigaFantasiSentrumMY] “Fenomena SON-shine dan TAMMY-Whammy”

Gameweek 6 Lineup Selamat Pagi Managers! Pagi yang indah dibelai angin sepoi-sepoi bahasa, amat mengusik jiwa, dengan debuan-debuan jerebu...

Overwatch | Team Malaysia akan berentap untuk SEA Invitational Esok

Team Malaysia (Overwatch) akan berentap di Sea Invitational yang dibawakan khas untuk pasukan Overwatch yang akan bertanding di peringkat awal Overwatch World Cup sebelum BlizzCon 2019.

Dota 2 Behavior Score | Cara-cara nak tengok markah pemain

Kemaskini terbaru Dota 2 datang dengan pelbagai reaksi dari pemain termasuklah Banned sehingga tahun 2038 kerana Dota 2 Behavior Score.

Dota Summit 11 | RM1.2 Juta | Kejohanan pertama musim baru DPC

[#DOTA2] Dota Summit 11 secara rasmi akan menjadi kejohanan permulaan untuk pengiraan musim baru mata Dota Pro Circuit (DPC).

El Camino: A Breaking Bad Movie | Filem terbaru sambungan siri Breaking Bad

[#MovieBuff] Berita barik buat peminat siri Breaking Bad kerana pelakon Aaron Paul (Jessy Pinkman) kembali dengan El Camino: A Breaking Bad Movie.

Must read

MMR | Valve ubah cara pengiraan, kiraan baru bermula !

Valve umum perubahan besar yang akan dilakukan di kemaskini akan datang dimana lebih fokus kepada pencarian 'Rank Match' dan juga pengiraan MMR. 

Apex Legends Preseason Invitational | TSM Muncul Juara

[#ApexLegends] TSM kembali muncul juara mengalahkan 19 pasukan terbaik di pentas Apex Legends Preseason Invitational dan bawa pulang lebih RM400,000!

AVANGAR juara Blast Pro Series Moscow | Bawa pulang lebih RM500,000

[#CSGO] AVANGAR muncul juara Blast Pro Series edisi Moscow semalam selepas menundukkan pasukan lawan forZe dalam siri 2-1.

Dota Pro Circuit 2019-2020 | Tarikh penting Minor, Major dan pembahagian mata

[#Dota] Valve telah mengemaskini tarikh pertandingan Minor dan juga Major Dota 2 untuk musim baru iaitu Dota Pro Circuit (DPC) 2019-2020.

You might also likeRELATED
Recommended to you