GAMING | ESUKAN Dota 2 Ti9: Hari terakhir, Siapa bakal juarai The International 9?

Ti9: Hari terakhir, Siapa bakal juarai The International 9?

-

[#Dota2] [#Ti9] Hari ini merupakan hari terakhir The International 9 dimana kita bakal melihat pasukan terbaik Dota 2 akan bertanding untuk dijulang sebagai Juara Dunia.

Hari ini terdapat 2 perlawanan iaitu diatara pasukan PSG.LGD vs Team Liquid di Lower Bracket. Kemenangan diantara dua pasukan ini akan memberi peluang untuk ke pentas Grand Final.

OG esports setelah mengalahkan pasukan PSG.LGD semalam tempah tempat di Grand final semalam bakal menjuarai Ti buat kali kedua berturut-turut jika mereka berjaya memenangi kejoananan The International ini.

Sama-sama kita saksikan. Siapa pasukan pilihan anda?

#Dota2Ti #Ti9LastDay

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

El Camino: A Breaking Bad Movie | Filem terbaru sambungan siri Breaking Bad

[#MovieBuff] Berita barik buat peminat siri Breaking Bad kerana pelakon Aaron Paul (Jessy Pinkman) kembali dengan El Camino: A Breaking Bad Movie.

Call of Duty Mobile | Kini di peranti mudah alih | Boleh didapati pada 1 Oktober

[#CallOfDuty] Pembangun Call Of Duty - Activision umum Call Of Duty: Mobile itu boleh didapati pada 1 oktober di peranti mudah alih peminat.

KAKA Sertai Invictus Gaming bersama 2 pemain negara – JT dan Oli

Kaka sertai pasukan Invictus Gaming (IG)  bersama dengan dua pemain negara iaitu Thiay "JT-" Jun Wen dan Chan "Oli" Chon Kien.

FATA dan 33 tinggalkan PPD dan NiP | Rekrut NikoBaby

Fata dan 33 umum tinggalkan pasukan Ninjas in Pyjamas (NiP) yang diketuai oleh bekas juara Ti5 PPD itu dan cipta pasukan baru bersama dengan Nikobaby.

Kuku, Dubu dan RYOYA sertai GeekFam

[#DOTA2] Kelab esukan negara - Geekfam umum roster pasukan Dota 2 terbaru mereka yang disertai Kuku dan juga Dubu.

Laptop terbaik untuk pereka grafik?

Banyak sebenarnya pilihan laptop kat luar sana yang kita tahu boleh digunakan oleh bemacam-macam profession. Tapi untuk pereka grafik?

Must read

MMR | Valve ubah cara pengiraan, kiraan baru bermula !

Valve umum perubahan besar yang akan dilakukan di kemaskini akan datang dimana lebih fokus kepada pencarian 'Rank Match' dan juga pengiraan MMR. 

Apex Legends Preseason Invitational | TSM Muncul Juara

[#ApexLegends] TSM kembali muncul juara mengalahkan 19 pasukan terbaik di pentas Apex Legends Preseason Invitational dan bawa pulang lebih RM400,000!

AVANGAR juara Blast Pro Series Moscow | Bawa pulang lebih RM500,000

[#CSGO] AVANGAR muncul juara Blast Pro Series edisi Moscow semalam selepas menundukkan pasukan lawan forZe dalam siri 2-1.

Dota Pro Circuit 2019-2020 | Tarikh penting Minor, Major dan pembahagian mata

[#Dota] Valve telah mengemaskini tarikh pertandingan Minor dan juga Major Dota 2 untuk musim baru iaitu Dota Pro Circuit (DPC) 2019-2020.

You might also likeRELATED
Recommended to you