Home Liga Fantasi SentrumMY TOP 5 Transfers – Musim Perpindahan EPL 2021/2021

TOP 5 Transfers – Musim Perpindahan EPL 2021/2021

188
Top 5 EPL Transfer
Top 5 Transfer yang akan memberi impak kepada liga fantasi anda!

[#LigaFantasiSentrumMY] Musim perpindahan EPL merupakan antara masa yang ditunggu-tunggu oleh peminat bola sepak liga Inggeris dan ini merupakan TOP 5 transfers yang mungkin akan memberi impak kepada pasukan Fantasi anda.

Top 5 EPL Transfer
Top 5 Transfer yang akan memberi impak kepada liga fantasi anda!Ligaa

Dah Join LigaFantasiSentrumMY ke belum? Apa itu LigaFantasiSentrumMY? Jangan tunggu lagi KLIK SINI untuk dapatkan Kod Liga!

Musim perpindahan adalah waktu di mana semua peminat bola sepak umum dan peminat liga fantasi khasnya tertunggu-tunggu saban waktu untuk mengetahui siapakah pemain baru yang bakal di bawa masuk oleh kelab masing-masing.

Berikut adalah perpindahan 5 teratas yang dimana, pada pendapat Sentrum, MUNGKIN akan membawa impak yang besar dalam liga fantasi musim ini. Apa pendapat korang?

PERINGATAN: TANGGA PERTAMA bukan BIAS ye guys! TU memang FAKTA tu. TOP 5 transfers EPL ini adalah:

NO 5Albert Sambi Lokonga – Arsenal

  • Posisi – Midfielder
  • Harga – 17.5 Juta
  • Warganegara – Belgium
  • Kelab Asal – Anderlecht
  • Asbab Beli – Cebalos dan Odegaard dah balik Real Madrid
Image by Arsenal.com

NO 4Boubakary Soumare – Leicester City

  • Posisi – Midfielder
  • Harga – 25 Juta
  • Warganegara – Perancis
  • Kelab Asal – Lille
  • Asbab Beli – Tielemans tengah acah-acah nak kua ke nak stay
Image by teamtalk.com

NO 3 Patson Daka – Leicester City

  • Posisi – Striker
  • Harga – 25 Juta (Sebelum Diskaun)
  • Warganegara – Zambia
  • Asal – RB Salzburg
  • Asbab Beli – Vardy dah tua geng
Image by SkySports.com

NO 2 – Ibrahima Konate – Liverpool

  • Posisi – Defender
  • Harga – 41 Juta
  • Warganegara – Perancis
  • Kelab Asal – RB Salzburg
  • Asbab Beli – Kot kot Van Djik cedera sepanjang musim lagi macam dulu
Image by Liverpoolfc.com

NO 1Jadon Sancho – Manchester United

  • Posisi – Winger
  • Harga – Berjuta Juta Lemon
  • Warganegara – England
  • Kelab Asal –  Borussia Dortmund
  • Asbab Beli – Takut malu sebab cite ni dah lame – seb bek dapat gak beli

Seperti biasa Kod Liga adalah seperti dibawah:

KOD LIGA: T5QU1R

Siapa cepat dia dapat boss! Apa lagi tunggu, marilah kita menyemarakkan lagi Liga Fantasi SentrumMY ini geng! Apa-apa pun, stay safe guys!

Apa-apa hal, boleh hubungi kami di:

Email: reach@sentrum.my
FB: https://www.facebook.com/sentrummy/

Jangan lupa untuk like, share dan subscribe semua social media Sentrum MY untuk info dan pengumuman terkini ya guys!

#FantasyPremierLeague #FantasyLeague #PLFantasyManager#FantasyFootball #EPL #EnglishPremierLeague #SentrumLeague#SentrumMY