GAMING | ESUKAN Valorant VALORANT Champions 2021 bermula malam ini.

VALORANT Champions 2021 bermula malam ini.

-

[#VALORANT] Kejohanan dunia VALORANT Champions 2021 bermula hari ini dengan 3 perlawanan akan berlangsung yang melibat 6 pasukan terbaik dunia.

Kejohanan dunia VALORANT Champions 2021 bermula hari ini dengan 3 perlawanan akan berlangsung yang melibat 6 pasukan terbaik dunia.
Kejohanan dunia VALORANT Champions 2021 bermula hari ini dengan 3 perlawanan akan berlangsung yang melibat 6 pasukan terbaik dunia.

Pasukan Korea Selatan, Vision Striker akan membuka tirai kejohanan menentang wakil Asia Tenggara, Full Sense pada jam 10 malam nanti.

Walaupun di atas kertas pasukan yang diketuai oleh Kim “stax” Gu Taek mempunyai kelebihan, namun pasukan dari Thailand itu tidak mahu menyerah awal dan menjanjikan satu persaingan sengit buat penyokong mereka.

Pada jam 1 pagi pula Team Vikings akan menentang wakil tunggal Jepun, Crazy Racoon manakala Fnatic akan membuat perhitungan bersama Cloud 9 pada jam 4 pagi waktu Malaysia.

Kejohanan antarabangsa ini juga akan berlangsung tanpa kehadiran penonton atas faktor keselamatan dan kesihatan.

Namun penonton masih boleh menonton kesemua perlawanan akan disiarkan secara langsung menerusi siaran Twitch dan Youtube rasmi VALORANT Champions

Sumber: VALORANT Champions Tour

#VALORANTChampions

Jangan lupa support page Sentrum.MY untuk info terkini dan juga content menarik!

Faizal Ramlihttps://twitter.com/faizalthefirst
Seorang penduduk bandar Gotham yang berumur suku abad yang gemar menulis dan membaca segala berkaitan e-sukan.

Latest news

VALORANT Champions 2021 bermula malam ini.

[#VALORANT] Kejohanan dunia VALORANT Champions 2021 bermula hari ini dengan 3 perlawanan akan berlangsung yang melibat 6 pasukan terbaik dunia.

DPC: OG cipta kejutan, Tundra Esports menewaskan Alliance.

[#DOTA2] Pasukan muda OG cipta kejutan dalam saingan DPC Eropah selepas berjaya menjinakkan pasukan gergasi, Team Secret 2-0 awal pagi tadi.

Eric Khor letak jawatan selaku pengurus dan pengarah DOTA 2 Fnatic.

[#DOTA2] Selepas lebih 6 tahun berkhidmat bersama Fnatic, akhirnya Eric “ReiNNNN” Khor letak jawatan selaku Pengurus Pasukan dan telah digantikan oleh Paolo Gonzalez “KTM” Bago.

Aui_2000 sertai Tundra Esports sebagai jurulatih pasukan.

[#DOTA2] Bekas juara dunia, Kurtis “Aui_2000” Daniel Ling kini sah menyertai Tundra Esports sebagai jurulatih pasukan bagi menghadapi saingan DPC Eropah musim ini.

BOOM Esports menjuarai Mineski Masters 2021.

[#DOTA2] BOOM Esports laung amaran awal kepada pencabar mereka dalam saingan DPC Asia Tenggara selepas pasukan tersebut menjuarai Mineski Masters yang berakhir semalam.

NAVI julang trofi BLAST Premier Fall Final 2021, S1mple dinobatkan sebagai MVP.

[#CSGO] Natus Vincere (NAVI) muncul juara kejohanan BLAST Premier Fall Final 2021 selepas menewaskan Team Vitality 2-1 di peringkat akhir awal pagi tadi.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you