GAMING | ESUKAN Call of Duty WARZONE - 6 juta muat turun kurang 24 jam

WARZONE – 6 juta muat turun kurang 24 jam

-

[#CoD]Call of Duty Warzone ‘free to play’ battle royale selepas dilepaskan untuk didapati secara percuma semalam terima lebih 6 juta muat turun dalam masa 24 jam.

Call of Duty Warzone dimuat turun sebanyak 6 juta dalam masa 24 jam. Foto Call of Duty

Activision umum salah satu francais Call of Duty itu menerima lebih 6 juta muat turun setelah 24 jam dilepaskan. Peminat Call of Duty sebelum ini yang memiliki Modern Warfare diberi ‘access’ lebih awal berbanding orang lain namun Warzone boleh dimuat turun secara percuma walaupun pemain tidak mempunyai Modern Warfare.

6 Juta muat turun boleh dikatakan seperti ‘as expected’ kerana ‘hype’ yang diterima apabila pengumuman dibuat oleh Activision tentang Warzone ini. Permainan berkonsepkan ‘battle royale’ ini sememangnya menjadi tumpuan malah digabungkan pula dengan permainan Call of Duty yang sudah lama bertapak di dunia FPS.

Streamer yang popular didalam dan juga luar negara telah pon mencuba Warzone ini dan setakat ini mereka memberikan ‘feedback’ yang baik atau dilihat seronok mencuba Warzone ini. Antara streamer yang sudah mencuba Warzone ini adalah MelRomeo. Boleh lihat stream beliau di Facebook di bawah.

Antara streamer luar negara yang telah bermain Warzone ini adalah seperti Call of Duty 2x Champs – DrDisrespect, CourageJD, Timthetatman dan ramai lagi. Kesemua mereka memberikan ‘feedback’ yang baik terhadap Warzone ini.

CEO dan Founder 100 Thieves, Nadeshot juga telah mencuba Warzone.

Korang dah Try ke? Laman rasmi COD: WARZONE

Berita Penuh:

Call of Duty: Warzone, percuma untuk peminat Battle Royale

#CODWarzone #CallOfDutyWarzone #CallOfDuty #Activision #CODW #Galag #Plunder #ModernWarfare

Jangan lupa support page SentrumMY untuk info terkini dan content menarik!

Afro Zoso
Afro Zoso
Peminat game, esports, movie dan juga musik! Tulisan ikut mood, kadang BM kadang BI ! Tapi yang penting tak pernah kopi pasta ya geng! Dari hati ke tulisan! Email aku kat SentrumGaming@gmail.com kalau ada apa-apa news terbaru yang korang nak aku cover! Thank you sapot geng!

Latest news

WARZONE – 6 juta muat turun kurang 24 jam

Call of Duty Warzone 'free to play' battle royale selepas dilepaskan untuk didapati secara percuma semalam terima lebih 6 juta muat turun dalam masa 24 jam.

DOTA PIT Minor 2020, Minor ke 4 di Split, Croatia

AMD SAPPHIRE DOTA PIT Minor 2020 akan menjadi Minor ke-4 untuk liga DPC yang akan diadakan di Spaladium Arena, Croatia.

Call of Duty: Warzone, percuma untuk peminat Battle Royale

Pembangun CoD: Modern Warfare umum mod terbaru iaitu Call of Duty: Warzone dimana khas untuk peminat-peminat "Battle Royale".

Reality Rift layak ke ONE Esports Jakarta, kalahkan Cignal Ultra

Reality Rift layak ke ONE Esports Dota 2 Jakarta Invitational selepas kalahkan Cignal Ultra 2-0 di pentas akhir pusingan kelayakan Malaysia semalam. 

Aster Benam Alliance, Juara Starladder ImbaTV Minor

Team Aster benam pasukan Alliance di pentas akhir Starladder ImbaTV Minor 3-1, tempah slot terakhir ke ESL One Los Angeles Major.

Faker pemain pertama mendapat 2000 ‘kill’ di LCK

Lee “Faker” Sang-hyeok cipta sejarah sebagai pemain pertama membuat 'kill' yang ke 2000 di kejohanan League of Legend Champions Korea - LCK.

Must read

video

Resolut1on, “beri Virtus Pro masa untuk kembali menyengat”

Resolut1on selaku pemain offlaner untuk Virtus Pro berkata beri mereka masa untuk memahami antara satu sama lain dan mereka pasti akan kembali menyengat!
video

SENTRUMMY x TWTDOTA At ONE ESPORTS DOTA 2 WORLD PRO INVITATIONAL SINGAPORE

SentrumMY bersama dengan TWTDOTA Malaysia hadir ke kejohanan ONE ESPORTS DOTA 2 World Pro Invitational Singapore pada 22/12/2019 hari terakhir kejohanan.

VICI Gaming Juara ONE Esports, benam Evil Geniuses 3-0

VICI Gaming juarai kejohanan One Esports Dota 2 World Invitational Singapore kalahkan Evil Geniuses 3-0 di pentas Final sebentar tadi.

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational | Bermula hari ini, Info dan Jadual

ONE Esports Dota 2 World Pro Invitational bermula hari ini dimana 12 pasukan berentap di pentas Singapore Indoor Stadium untuk hadiah lebih RM 2,000,000!

You might also likeRELATED
Recommended to you